Sebson Napisano 7 Kwietnia Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Nick na serwerze: erq' Wiek: 31 Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6/7 Steam ID: 76561198716913778 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : moge mieć bo brak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: moge cos pomóc Dlaczego ty: gram juz troche i nie widać bardzo adminów Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6 Link do GameTracker: Kontakt: steam : Steam Edytowane 7 Kwietnia przez Sebson
jvkt Napisano 7 Kwietnia Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Jestem na nie +WIEK -GT, podanie ilości przegranych godzin to podstawa. +/- AMX jeśli nie kłamiesz z doświadczeniem - Dlaczego ty? - Musisz czymś zaskoczyć a nie jak każdy użytkownik kandytując na pełnienie funkcji administratora, piszę to samo że długo gra, ale GT nie umię podać oraz że nie ma adminów, trzeba trochę się rozpisać. - Mikrofon Tak/Nie - "mogę mieć bo brak" wydaję mi się że osoba 31 letnia umiałaby się lepiej czytelnie rozpisać. Wielki minus, podanie samo w sobie to jakiś nieśmieszny żart. Edytowane 7 Kwietnia przez jaceek.
sQn. Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia rekrutacja jest off jakbyś kolego nie zauważył , dodam że podanie napisane jest na odwal się
sQn. Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi