montrey Napisano 25 Marca VIP Napisano 25 Marca Nazwa: Reset rankingu 1-go każdego miesiąca Opis: Proponuję wprowadzenie resetu rankingu pierwszego dnia każdego miesiąca. Takie rozwiązanie funkcjonowało już w okresie 11.2025–02.2026 i moim zdaniem, sprawdzało się bardzo dobrze.Regularny reset rankingu zachęca graczy do częstszej gry i zwiększa ich motywację do wejścia na serwer. Po dwóch miesiącach (tak jak to mamy teraz) ranking przestaje się zmieniać, ciężko wbić wyższą pozycje, wiadomo też kto będzie top 1 - w mojej opinii to trochę za długo. Co myślicie? 3 Przetłumacz na Angielski
Bartas Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Ja tam też wolę jak jest resetem co miesiąc. Jest wtedy większa rywalizacja o topke, wiec jestem ZA + Co miesiąca nagrody za TOP3 🙂 2 Przetłumacz na Angielski
hi i am Terruś Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Jestem za resetem rankingu cyklicznie co pełen miesiąc kalendarzowy. Nowi gracze bądź osoby grające w weekend mają w miarę szansę wejść wyżej w rankingu. Większa konkurencja, częstsze zmiany pozycji w tabeli. Urozmaica rozgrywkę. Obecnie jak jest, można cisnąć przez 1.5 miesiąca bądź nawet krócej i tak naprawdę do końca resetu już nie grać, ponieważ prawdopodobieństwo spadku jest nikłe. Co do nagród, można głównie nagrodzić TOP3 ale można dać jakiś upominek dla graczy z TOP15. Propozycja warta do przemyślenia. 1 Przetłumacz na Angielski
Amnezja. Napisano 27 Marca Napisano 27 Marca pomysł nienajgorszy , w sumie mi to i tak obojętne będąc top5 jestem za, ale ciekawi mnie też opinia graczy z top15
Właściciel LOLSON Napisano 29 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 29 Marca Info Propozycja zostaje przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 2 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi