gda Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca Imię: Mateusz Wiek:21 Nick w grze: gda Twój SID (SteamID):STEAM_0:0:643419920 Doświadczenie: coś tam jest Znajomość AMXX [1-10]:5 Link do GT/Tsarvar: https://center.gamefuture.pl/player/gda?serverId=8 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): po lekkiej namowie myślę czemu by nie, dobra ekipa adminowa, kolejna para rąk do pomocy, Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]:myślę że tak
mukaka Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca (edytowane) +wiek +steam +gt +wsparcie Gracz aktywny z dobrym skillem , Jestem na TAK , szczególnie że adminów jak na lekarstwo. Powodzenia Edytowane 14 Marca przez mukaka . 1 Przetłumacz na Angielski
TeRRoRYsTka Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca Jestem na TAK + GT + Steam + aktywny na serwerze + mikro Powodzenia 😉 1 Przetłumacz na Angielski
Rado HS Napisano 15 Marca Napisano 15 Marca + Wiek + Stema + Widuje Cię na serwerze często ;) Jestem na Tak
Właściciel LOLSON Napisano 16 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 16 Marca Na prośbę użytkownika „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 16 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 16 Marca Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi