Mannoroth Napisano wczoraj o 15:28 Napisano wczoraj o 15:28 (edytowane) Cześć! Mam propozycję dotyczącą mapy de_dust2 1 w Counter-Strike 1.6. Może warto byłoby dodać kilka skrzynek na wejściu na galę (short), podobnie jak w nowszych wersjach mapy. Dzięki temu: • CT mieliby trochę więcej osłony przy wychodzeniu na galę • Mid byłby ciekawszy taktycznie (więcej możliwości peeków i granatów) • Mapę można by grać trochę bardziej dynamicznie • Urozmaiciłoby to klasyczny układ mapy, ale bez dużych zmian balansu Skrzynki mogłyby stać przy ścianie przy wejściu na short, tak jak w nowszym Dust2. Myślę, że to byłaby mała zmiana, ale mogłaby poprawić gameplay. takie coś,co o tym myślicie dobry pomysł ? Edytowane 14 godzin temu przez Mannoroth
NesQuik Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Hmm, po zabraniu podwojnego skoku strona TT i tak ma gorzej na takiej mapie jaka jest Dust2, mysle ze to ulatwi jeszcze bardziej CT tym bardziej ze beda mogli szybko byc na gali, a wtedy wiadomo co mozna zrobic AWP i jazda
krzyssiu12 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu To tak trochę miałoby zastąpić double jump dlatego ja jestem na NIE.
Patryk Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Cytat CT mieliby trochę więcej osłony przy wychodzeniu na galę ??? Co do wszystkich innych przykładów: Wystarczy wykorzystać trochę tp i poprosić kogoś o podsadzenie. Od razu zaznaczam, że jest możliwość podsadzenia się mimo przenikania 1 Przetłumacz na Angielski ↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎
grinln Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dla mnie NIE ; im mniej dodatków tym lepiej się gra
Mr. Ambrozja Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @ Mannoroth Super że podesłałeś propozycję ale na ten moment ona wgl nie wchodzi w rachubę, już ci piszę dlaczego: Usunęliśmy 2x jumpa dlatego ze chcemy powrócić do korzeni starego klasycznego DD2, wgrywając te skrzynki to było by sprzeczne z naszymi postanowieniami. Gdy CT króci bramę na środku to większość TT wpada w tzw "panikę" i albo kampią na zielonych bądź kryją się na respie po upływie wyznaczonego czasu po czym wielu z was ma pretensję że "ten i ten na respie po upływie 1:30" Gdybyśmy dodali te skrzynki RUSH ze strony CT na gale byłby o wiele większy wtedy przeczyło by to dynamikę gry ze strony TT (tzn. tak podejrzewam XD). A jeżeli faktycznie chcecie szybkiego peeka na galę to polecam : 6 godzin temu, Patryk napisał: Wystarczy wykorzystać trochę tp i poprosić kogoś o podsadzenie. Od razu zaznaczam, że jest możliwość podsadzenia się mimo przenikania I po problemie :) Odrzucam propozycję ale dzięki wielkie za chęci 2 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Info Propozycja zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi