Skocz do zawartości
✦ CENTRUM GAMEFUTURE ✦ ×
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć! Mam propozycję dotyczącą mapy de_dust2 1 w Counter-Strike 1.6.

Może warto byłoby dodać kilka skrzynek na wejściu na galę (short), podobnie jak w nowszych wersjach mapy. Dzięki temu:

• CT mieliby trochę więcej osłony przy wychodzeniu na galę
• Mid byłby ciekawszy taktycznie (więcej możliwości peeków i granatów)
• Mapę można by grać trochę bardziej dynamicznie
• Urozmaiciłoby to klasyczny układ mapy, ale bez dużych zmian balansu

Skrzynki mogłyby stać przy ścianie przy wejściu na short, tak jak w nowszym Dust2. Myślę, że to byłaby mała zmiana, ale mogłaby poprawić gameplay.

image.png.e4323af26807a16c499224d3c09540e7.png

takie coś,co o tym myślicie dobry pomysł ? :D 

Edytowane przez Mannoroth
Napisano

Hmm, po zabraniu podwojnego skoku strona TT i tak ma gorzej na takiej mapie jaka jest Dust2, mysle ze to ulatwi jeszcze bardziej CT tym bardziej ze beda mogli szybko byc na gali, a wtedy wiadomo co mozna zrobic AWP i jazda :D

Napisano

To tak trochę miałoby zastąpić double jump  dlatego ja jestem na NIE. 

Napisano
Cytat

CT mieliby trochę więcej osłony przy wychodzeniu na galę

???

Co do wszystkich innych przykładów:
Wystarczy wykorzystać trochę tp i poprosić kogoś o podsadzenie. Od razu zaznaczam, że jest możliwość podsadzenia się mimo przenikania

• Lubię To! 1

↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

Napisano

Dla mnie NIE ; im mniej dodatków tym lepiej się gra

Napisano

@ Mannoroth  Super że podesłałeś propozycję ale na ten moment ona wgl nie wchodzi w rachubę, już ci piszę dlaczego:

Usunęliśmy 2x jumpa dlatego ze chcemy powrócić do korzeni starego klasycznego DD2, wgrywając te skrzynki to było by sprzeczne z naszymi postanowieniami.

Gdy CT króci bramę na środku to większość TT wpada w tzw "panikę" i albo kampią na zielonych bądź kryją się na respie po upływie wyznaczonego czasu po czym

wielu z was ma pretensję że "ten i ten na respie po upływie 1:30" Gdybyśmy dodali te skrzynki RUSH ze strony CT na gale byłby o wiele większy wtedy przeczyło by to

dynamikę gry ze strony TT (tzn. tak podejrzewam XD). A jeżeli faktycznie chcecie szybkiego peeka na galę to polecam :

6 godzin temu, Patryk napisał:

Wystarczy wykorzystać trochę tp i poprosić kogoś o podsadzenie. Od razu zaznaczam, że jest możliwość podsadzenia się mimo przenikania

I po problemie :) Odrzucam propozycję ale dzięki wielkie za chęci 

• Lubię To! 2

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Napisano
Info

Propozycja zostaje odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania