Mannoroth Napisano 6 Marca Napisano 6 Marca (edytowane) Cześć! Mam propozycję dotyczącą mapy de_dust2 1 w Counter-Strike 1.6. Może warto byłoby dodać kilka skrzynek na wejściu na galę (short), podobnie jak w nowszych wersjach mapy. Dzięki temu: • CT mieliby trochę więcej osłony przy wychodzeniu na galę • Mid byłby ciekawszy taktycznie (więcej możliwości peeków i granatów) • Mapę można by grać trochę bardziej dynamicznie • Urozmaiciłoby to klasyczny układ mapy, ale bez dużych zmian balansu Skrzynki mogłyby stać przy ścianie przy wejściu na short, tak jak w nowszym Dust2. Myślę, że to byłaby mała zmiana, ale mogłaby poprawić gameplay. takie coś,co o tym myślicie dobry pomysł ? Edytowane 7 Marca przez Mannoroth 1 Przetłumacz na Angielski
NesQuik Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca Hmm, po zabraniu podwojnego skoku strona TT i tak ma gorzej na takiej mapie jaka jest Dust2, mysle ze to ulatwi jeszcze bardziej CT tym bardziej ze beda mogli szybko byc na gali, a wtedy wiadomo co mozna zrobic AWP i jazda 1 Przetłumacz na Angielski
krzyssiu12 Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca To tak trochę miałoby zastąpić double jump dlatego ja jestem na NIE. 1 Przetłumacz na Angielski
Patryk Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca Cytat CT mieliby trochę więcej osłony przy wychodzeniu na galę ??? Co do wszystkich innych przykładów: Wystarczy wykorzystać trochę tp i poprosić kogoś o podsadzenie. Od razu zaznaczam, że jest możliwość podsadzenia się mimo przenikania 2 Przetłumacz na Angielski ↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎
grinln Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca Dla mnie NIE ; im mniej dodatków tym lepiej się gra 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 7 Marca Moderator Napisano 7 Marca @ Mannoroth Super że podesłałeś propozycję ale na ten moment ona wgl nie wchodzi w rachubę, już ci piszę dlaczego: Usunęliśmy 2x jumpa dlatego ze chcemy powrócić do korzeni starego klasycznego DD2, wgrywając te skrzynki to było by sprzeczne z naszymi postanowieniami. Gdy CT króci bramę na środku to większość TT wpada w tzw "panikę" i albo kampią na zielonych bądź kryją się na respie po upływie wyznaczonego czasu po czym wielu z was ma pretensję że "ten i ten na respie po upływie 1:30" Gdybyśmy dodali te skrzynki RUSH ze strony CT na gale byłby o wiele większy wtedy przeczyło by to dynamikę gry ze strony TT (tzn. tak podejrzewam XD). A jeżeli faktycznie chcecie szybkiego peeka na galę to polecam : 6 godzin temu, Patryk napisał: Wystarczy wykorzystać trochę tp i poprosić kogoś o podsadzenie. Od razu zaznaczam, że jest możliwość podsadzenia się mimo przenikania I po problemie :) Odrzucam propozycję ale dzięki wielkie za chęci 4 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 7 Marca Moderator Napisano 7 Marca Info Propozycja zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi