Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój Nick na serwerze: KO$MOS

Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: Grom 

Data zdarzenia: 17.02.2026

Opis sytuacji: ciągle obraża, w szczególności mnie, wykorzystuje to że zrezygnowałem z admina 

Dowód: ▶https://megawrzuta.pl/aiobgofj ◀ 

Zdjęcia robione telefonem bo nie mogę się zalogować na kompie na forum 

Napisano (edytowane)

Naprawdę ogarnijcie się wkoncu z tym składaniem tych skarg na siebie bo naprawdę uspokoję jednego jak i drugiego , nie potraficie się dogadać to zrobimy tak żebyście sobie troszkę odsapnęli , bo od momentu jak jesteście obydwoje na serwie to tylko trafiają do mnie informacje że tylko wy robicie burdel na serwie , ja nie będę tolerował takich zachowań , to nie jest do cholery jasnej przedszkole . Nikt na nikogo nie składa skarg tylko jest takich dwóch aparatów co strzela z dupy na kolegów i składają skargę , proszę się zastosować do zasad jakie panują na serwie , proszę o wstrzymanie bo ja nie będę upominał dwa razy , każdy wie na serwie że ja mówię tylko raz i się nie mam zamiaru powtarzać , prosiłbym was abyście wkoncu poszli po rozum do głowy 

Edytowane przez sQn.
  • Super! 1
  • Haha 1
Napisano

Po sprawdzeniu ss i nie pierwszej takiej akcji @ GROM otrzymuje kare 1 tydzień bana.

@ kosmos a co do ciebie to nie zrezygnowałeś z rangi admina a dostales degrada post z degradem

• Super! 1

Napisano
Info

Skarga zostaje przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania