GhosT.i Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia (edytowane) Nazwa propozycji: Komenda /bomba Co zawiera propozycja: Moim zdaniem na duży plus byłoby dodać plugin typu /bomba /paka żeby gracz z automatu zabrał bombe dla bota bądź ustawić z automatu żeby wyrzucano bombe z bota Bo można szału dostał np jak są bsy zablokowane to idzie ci taki bot pod górnego i stoi a ty przez pół mapy musisz sie cofać Link do pobrania (opcjonalne) @ mpN @ brook1yn. @ jaceek. Wiem wiem ale nie widzi mi sie zapierdalać za botem i zabrać mu bomba Edytowane 29 Stycznia przez duszek okruszek 1 Przetłumacz na Angielski
jvkt Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia Jak klikniesz na bota przycisk "E" to z automatu mu zabiera paczkę, wiec na moje bez sensu
sQn. Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia Jezeli dany bot ma pake możesz mu ją odebrać przy użyciu przycisku „E” zaprszam wszystkich do wypowiedzi @ Admin CS 1.6ONLY DD2 #2
Cinek94 Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia Dla mnie na plus propozycja, często trzeba się cofać po pakę. + wrzucił bym info na serwer o tym że można przejąć bota po śmierci bo nie każdy o tym wie 2 1 Przetłumacz na Angielski
sQn. Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Info Propozycja zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi