Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nazwa propozycji: Zmiana wyglądu evipa

Co zawiera propozycja: Bardzo dużo ludzi na serwerze ( w tym ja) narzekają na mylące ubranie evipa w tt jak i w ct. Bardzo często kogoś ubranego w ten model można pomylić z gościem ze swojej drużyny

Link do pobrania (opcjonalne)  X

• Haha 1
Napisano

Nie wiem jak można nie odróżnić modela evipa tt i ct jak jest w TT czerwony a w CT czarny i pierwsze słyszę ze ktoś narzeka na to na serwerze 

• Lubię To! 2
  • XD 1

sygnatura_800x300.png

Napisano

@ mpN co o tym myślisz ?

Napisano (edytowane)
W dniu 19.01.2026 o 00:16, RiplaY napisał:

Nie wiem jak można nie odróżnić modela evipa tt i ct jak jest w TT czerwony a w CT czarny i pierwsze słyszę ze ktoś narzeka na to na serwerze 

To chyba gram na jakimś innym serwerze DD2 #2. Wsłuchaj się jak narzekają zazwyczaj w ciemniejszych miejscach (CT, Gorny i dolny itp)

Edytowane przez Cinek94
Napisano

Jestem za, model ct i tt mi sie myli, nie raz jak w ciemni był z mojej drużyny to myslalem ze to ct. Większość ludzi na to narzeka, wiec myślę ze mozna cos z tym zrobic.

• Lubię To! 1

jaacek.(8).gif.8d01a69f1d02af7f923f56c9df92bed8.gif.b18c4d78edeffa690d107521cd32cf76.gif

Napisano

Proszę o alternatywne modele postaci dla CT i TT, spójne kolorystycznie z pozostałymi modelami danej drużyny, później wybierzemy odpowiednie według nas modele.

• Lubię To! 3

mPlugins-logo-tealwhite.png

Discord mPluginshttps://discord.gg/J36yzPkUK6

Strona WWW: mPlugins.pl

Napisano

Na chwilę obecną, temat zamykam. Jak znajdziecie jak @ mpN wspomnial modele dla Elite Vipa spójne kolorystyczne to będziemy działać dalej. 

Napisano
Info

Temat został zamknięty.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania