Cinek94 Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia Nazwa propozycji: Zmiana wyglądu evipa Co zawiera propozycja: Bardzo dużo ludzi na serwerze ( w tym ja) narzekają na mylące ubranie evipa w tt jak i w ct. Bardzo często kogoś ubranego w ten model można pomylić z gościem ze swojej drużyny Link do pobrania (opcjonalne) X 1 Przetłumacz na Angielski
RiplaY Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia Nie wiem jak można nie odróżnić modela evipa tt i ct jak jest w TT czerwony a w CT czarny i pierwsze słyszę ze ktoś narzeka na to na serwerze 2 1 Przetłumacz na Angielski
Cinek94 Napisano 20 Stycznia Autor Napisano 20 Stycznia (edytowane) W dniu 19.01.2026 o 00:16, RiplaY napisał: Nie wiem jak można nie odróżnić modela evipa tt i ct jak jest w TT czerwony a w CT czarny i pierwsze słyszę ze ktoś narzeka na to na serwerze To chyba gram na jakimś innym serwerze DD2 #2. Wsłuchaj się jak narzekają zazwyczaj w ciemniejszych miejscach (CT, Gorny i dolny itp) Edytowane 20 Stycznia przez Cinek94
jvkt Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Jestem za, model ct i tt mi sie myli, nie raz jak w ciemni był z mojej drużyny to myslalem ze to ct. Większość ludzi na to narzeka, wiec myślę ze mozna cos z tym zrobic. 1 Przetłumacz na Angielski
mpN Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Proszę o alternatywne modele postaci dla CT i TT, spójne kolorystycznie z pozostałymi modelami danej drużyny, później wybierzemy odpowiednie według nas modele. 3 Przetłumacz na Angielski Discord mPlugins: https://discord.gg/J36yzPkUK6 Strona WWW: mPlugins.pl
brook1yn. Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia Na chwilę obecną, temat zamykam. Jak znajdziecie jak @ mpN wspomnial modele dla Elite Vipa spójne kolorystyczne to będziemy działać dalej.
brook1yn. Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia Info Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi