lysapala123 Napisano 5 Stycznia Napisano 5 Stycznia Twój Nick na serwerze: Pryntki Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: Ko$mos Data zdarzenia: 06.01.2026 Opis sytuacji: Dostałem bana po zabiciu pierwszwego gracza nie wiem za co nawet, chcialem se pograc a tu ch*j ban Dowód: ▶Demko/SSy◀ 1 1 Przetłumacz na Angielski
kosmos Napisano 6 Stycznia Napisano 6 Stycznia Przepraszam z Wielkim żalem, ale to nie jes osoba której miałem wykonać SS'y nastąpiła omyłkowa sytuacja z mojej winy Proszę o Ub dla w/w gracza 2 Przetłumacz na Angielski
sQn. Napisano 6 Stycznia Napisano 6 Stycznia W takim razie proszę kogoś z @ Opiekun AntiCheat @ AntiCheat CS 1.6 o ub dla tego Pana a Ciebie @ kosmos proszę byś więcej takich błedow nie popełniał , wszystko rozumiem bo nie kiedy klawisz się naciśnie nie ten i tak właśnie jest ,ja np potrafiłem zbanować bota xdd "no coz" także proszę cierpliwie czekać na ub Dziękuję i pozdrawiam 1 Przetłumacz na Angielski
sQn. Napisano 6 Stycznia Napisano 6 Stycznia Info Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi