eG. ??? Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Twój Nick na serwerze: eg.??? Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: NIEWIADOMO (chociaz sie domyslam..) Data zdarzenia: 29.12.2025 Opis sytuacji: wyzywalem sie z jakims stulejarzem na czacie i po chwil dostalem bana na serverze... bez zadnego uprzedzenia! Dowód: wycinek z konsoli, jesli trzeba dodam potrzbena ss'y, chociaz jest to dla mnie w tym wypadku zbedne. [Faceit Level 19][VIP]*DEAD* Hiszpantck : OLA JA JESTEM Z PULTUSKA I CHCIALBYM CIE ZOBACZYC kzemit: Rzucam (Granat: Oslepiajacy) [Faceit Level 19][VIP]*DEAD* eG. ??? : jprd stuleje ku**a [Faceit Level 19][VIP]*DEAD* eG. ??? : wypierdalac itam killed t5k with ak47 [Unranked][VIP]*DEAD* Michas : chciec nie znaczy moc be be beton: Rzucam (Granat: Wybuchowy) be be beton: Rzucam (Granat: Oslepiajacy) [Faceit Level 19][VIP]*DEAD* Hiszpantck : ZAMKNIJ RYJ [Rangi Premium] VIP be be beton zdobyl MVP za 2 zabojstw, w tym 0 HS! | Ranga: Faceit Level 17 (+8 pkt) Gracz 1 connected[RoundEndSound] Aktualnie gramy: Krecik Zielony Ma Berecik. Runda zakonczona, zmiana mapy w ciagu 5 sekund. Gracz 1 is joining the Terrorist force[Faceit Level 18][VIP]*DEAD* Ola : uu mam rodzine kolo pultuska "mp_timelimit" changed to "25" "mp_chattime" changed to "5.000000" [Faceit Level 19][VIP]*DEAD* Hiszpantck : NIE Z TOBA GADAM Na Dobrym Patencie: Rzucam (Granat: Dymny) [GameFuture.pl] Dolacz na Discorda Serwerowego http://discord.gg/Ghwndjsy [Faceit Level 19][VIP]*DEAD* eG. ??? : piszel cieciu [Rangi Premium] VIP Ola zdobyl Zloty Medal za 37 zabojstw! | Ranga: Faceit Level 18 (+35 pkt) [Rangi Premium] VIP eG. ??? zdobyl Srebrny Medal za 35 zabojstw! | Ranga: Faceit Level 19 (+30 pkt) * Przywileje ustawione Netchan_CheckForCompletion: Lost/dropped fragment would cause stall, retrying connection Commencing connection retry to 54.38.134.2:27015 Completed demo Connecting to 54.38.134.2:27015... You have been banned from this server.
Atypowy Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Nie wiem czy moge sie wtracić czy nie ale żadnego bana nie dostałeś zresetuj cs albo ruter i wracaj do gry 1 1 Przetłumacz na Angielski
Szesnasty Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 @ eG. ??? zrób tak jak napisał @ duszek okruszek bo w bansie twoje IP nie jest zbanowane . Jak by nic to nie dało pisz pv coś zaradzimy 1 Przetłumacz na Angielski
Szesnasty Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Info Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi