Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nazwa:Hynek

Opis:Cześć. Z racji już kilkukrotnych sytuacji gdzie podczas vota na wybór mapy mnie przeniosło na specta postanowiłem w końcu napisać na forum. Wiąże się to z 15s na ruch. Nie ma możliwości chociażby w czasie vota  by ten czas nie leciał ? @ Julian  da się coś z tym zrobić ? To po prostu wku*wia nie tylko mnie z tego co gracze piszą.

Pozdrawiam,

Hynek :D

Linki/zdjęcia:

Julian,

Na 99% już zostało naprawione :) Pozdrawiam 

Napisano

Hej życzę miłego pobytu na forum i na serwerach miłego spędzania czasu i sukcesów :D Pozdrawiam serdecznie :) 

fafit0s,

Pietrek to nie przywitanie na forum a propozycja dotyczącą serwera - zwróć proszę uwagę następnym razem, dzięki

VIP
Napisano

Tak, od kilku dni coś się zepsuło. Podczas głosowania osoby, które nie głosowały wyrzuca na spec uznając, że są afk.

• Lubię To! 1

spacer.png

Napisano

O danym problemie nie wiedziałem. Oczywiście zostanie to naprawione. Dziękuję za zgłoszenie ;) pozdrawiam 

• Lubię To! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano
Info

Propozycja zostaje przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania