Lufa Napisano 13 Grudnia 2025 Napisano 13 Grudnia 2025 Nazwa:Hynek Opis:Cześć. Z racji już kilkukrotnych sytuacji gdzie podczas vota na wybór mapy mnie przeniosło na specta postanowiłem w końcu napisać na forum. Wiąże się to z 15s na ruch. Nie ma możliwości chociażby w czasie vota by ten czas nie leciał ? @ Julian da się coś z tym zrobić ? To po prostu wku*wia nie tylko mnie z tego co gracze piszą. Pozdrawiam, Hynek Linki/zdjęcia: Julian, 14 Grudnia 2025 Na 99% już zostało naprawione :) Pozdrawiam
Pietrek90 Napisano 13 Grudnia 2025 Wspierający Napisano 13 Grudnia 2025 Hej życzę miłego pobytu na forum i na serwerach miłego spędzania czasu i sukcesów Pozdrawiam serdecznie :) fafit0s, 14 Grudnia 2025 Pietrek to nie przywitanie na forum a propozycja dotyczącą serwera - zwróć proszę uwagę następnym razem, dzięki
montrey Napisano 14 Grudnia 2025 VIP Napisano 14 Grudnia 2025 Tak, od kilku dni coś się zepsuło. Podczas głosowania osoby, które nie głosowały wyrzuca na spec uznając, że są afk. 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 14 Grudnia 2025 Napisano 14 Grudnia 2025 O danym problemie nie wiedziałem. Oczywiście zostanie to naprawione. Dziękuję za zgłoszenie ;) pozdrawiam 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 14 Grudnia 2025 Napisano 14 Grudnia 2025 Info Propozycja zostaje przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi