Skocz do zawartości

Skarga na gracza: Odi et amo.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Twój Nick ; Karolina.

2. Nick gracza / admina ;  Odi et amo

3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; De_dust2 

4. Dowody ; załączone screeny i @ coL Emilo98

5. Data ; 07.10.2025

6. Opis sytuacji: no to w skrócie, jak wiadomo jest wiele osób(chłopców), których nadal porusza to, że kobieta gra w csa 1.6, screeny mam dwa, ale mogę odkopać w demku jeszcze te o palcówce, czy o kupie. 
Nie życzę sobie takich tekstów w moją stronę, szczególnie, że ledwo co się odzywałam, co najwyżej dając info. A ja nie mam zamiaru użerać się z takimi osobnikami

ps. te baby z wąsami mnie nie ruszają serio, ale nie chce mi się słuchać tekstów o palcówkach, o sraniu na klatę, o ruchaniu sie przy autostradzie

I już ostatni ps. Dziękuję @ RiplaY Jak wróciłam zaczęło się od nowa i od razu była reakcja :)

7667736.300000012_Zrzut ekranu 2025-10-07 210544.png

7397093.199999988_Zrzut ekranu 2025-10-07 210343.png

Edytowane przez Karolina.
  • Dziękuje! 2
  • WOW! 1
  • Przykro mi 1

boginigrzybow.png.f238890f6c4b1872f94fd31eb7dc4fd4.png

Napisano

@ Karolina. Jutro jak wrócę z pracy to zajmę się tym, bo nie pozwolę sobie żeby takie rzeczy miały miejsce na moim serwerze. 

• Lubię To! 2
Napisano (edytowane)

Potwierdzam byłem tam jako świadek  na serwerze @ Karolina. wyszła z serwera bo już nie wytrzymała się z nimi użerać i ten cyrk nie zaczeła @ Karolina. tylko oni dalej się nakręcali wypisując takie rzeczy na serwerze i nie zauważyliśmy że jest admin @ GIT PAULEK  na serwerze.Brak szacunku i kultury do drugiego człowieka wobec tych dwóch graczy.

Edytowane przez coL Emilo98
Napisano

W dniu dzisiejszym zostana wyciagniete konsekwencje , nie bedzie ktos psul reputacji serwera oraz takie zachowania nie będą tolerowane u nas na serwerze 

• Lubię To! 1
Napisano (edytowane)

Wróciłem z pracy i sorry @ Karolina. , że tak długo musiałaś czekać na werdykt. Obejrzałem demko oraz sprawdziłem logii, gdzie gracz o nicku: "Odit et amo" miał jakiś problem do Ciebie. Nie będę tutaj wstawiał wszystkiego, lecz wstawię fragmenty jakie pisał, żeby z tobą zacząć kłótnię. Po prostu chciał nakręcać innych i gdybyś nie wyszła to by była jeszcze większa podejrzewam akcja.

• [Faceit Level 1][VIP]*DEAD* Odi et Amo. :  spytaj jej czy palcowa byla
  • [Faceit Level 1][VIP]*DEAD* Odi et Amo. :  karolina z wasem
  • [Faceit Level 1][VIP]*DEAD* Odi et Amo. :  miedzy nogami i nie tylko
  • [Faceit Level 1][VIP]*DEAD* odi et aMo. słabą psychę ma Karolcia 

Gracz o tym nicku zostaje ukarany banem na 3Dni, może coś to go nauczy. Ja sobie nie pozwolę  na takie zachowania do kobiety, która sobie tego nie życzy. Serwer jest po to, żeby było miło, do pośmiania się, żartowania itp.. a nie wyzywania kobiet czy pisania takich rzeczy. 

Co do admina @ GIT PAULEK  porozmawiam sobie z nim i wyjaśnię sprawę, gdzie wyciągnę konsekwencję. 

EDITT:// @ Karolina. Zgłoś się jeszcze do mnie, dostaniesz rekompensatę za to co wyszło. 

Edytowane przez brook1yn.
  • Lubię To! 2
  • Super! 3
Napisano
Info

Skarga zostaje przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

• Lubię To! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania