Jurek Killer Napisano 3 Października 2025 Napisano 3 Października 2025 (edytowane) Nick na serwerze: odmurzyniacz + inne Wiek: 28 :) Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Kiedyś 10/10, teraz mocne 6. Steam ID: STEAM_0:1:3765183 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak Dlaczego ty: Posiadam kulturę i chciałbym pomóc swoim doświadczeniem jako admin na serwerze. Rozpisywanie demek w skali(1/10): średnio na jeża 3/10 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/odmurzyniacz/54.38.134.2:27015 Kontakt: Steam: wd_91 @ kaskader2501 żebym to ja wszystkie nicki zapamiętał xD poprawię aktywność na tym jednym nicku. edit v2. @ sQn. @ kaskader2501 stare nicki, które pamiętam https://www.gametracker.com/player/bynksiu/54.38.134.2:27015 oraz @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Edytowane 3 Października 2025 przez bynksiu odpowiedź @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Szesnasty Napisano 3 Października 2025 Napisano 3 Października 2025 Jestem na NIE - Jeśli grasz na innych nickach to je podaj 😉 bo na nicku odmurzyniacz aktywność jest bardzo słaba . + Wiek + Doświadczenie 1 1 Przetłumacz na Angielski gejowski-strzelec.mp3
RiplaY Napisano 3 Października 2025 Napisano 3 Października 2025 Jestem na Nie - Gra nie wielu nickach gdzie na tym nicku Twoja aktywność nie zadawała + Wiek + Doświadczenie Sorry ale jakoś Cię nie kojarzę :) 1 1 Przetłumacz na Angielski
drakovskyy Napisano 3 Października 2025 Zasłużony Napisano 3 Października 2025 Zdecydowanie na nie. [-] Aktywność [-] Korzystanie z wielu nazw, przy czym nie można stwierdzić jasnej twojej aktywności na serwerze. [+] Doświadczenie [+] Wiek Podsumowując, jestem na nie. Popraw swoją aktywność, daj nam się lepiej poznać i spróbuj ponownie w przyszłości. 1 1 Przetłumacz na Angielski ㅤ
sQn. Napisano 3 Października 2025 Napisano 3 Października 2025 Pozwole zabrać sobie glos a wiec nie kojarzę Cie kolego ,nie wiem na jakim nicku grasz , Dlaczego Ty ?? No kurde bo jestem kulturalny. No stary aż muszę iść zadupczyc butle hahah rozbawiłeś mnie xdd Podanie napisane na odwal się ,Admini Cię nie kojarzą a to od nich głos tak samo zależy
sQn. Napisano 3 Października 2025 Napisano 3 Października 2025 Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi