D3M0N Napisano 19 Września 2025 Wspierający Napisano 19 Września 2025 Siemka, piszę to jako błąd, bo tylko na tym serwerze tak się dzieje, przynajmniej u mnie. Grając famasem nie pojawia się informacja czy się przełącza na full-auto czy na serię. Grając tą bronią trochę to uciążliwe, bo jak jest full-auto i chcę sprawdzić czy jest seria to muszę pół magazynku wystrzelać xD A nie ukrywając to czasem lubię tym postrzelać, a przełączanie między seriami to kluczowa gra famasem. Patrzyłem na innych serwerach i nigdzie takiego problemu nie ma. Może jakiś plugin to blokuje, prosiłbym o zerknięcie jeśli da radę. Zaznaczę, że parę miesięcy temu jak grałem dosyć długo to wszystko działało jak powinno. 2 1 Przetłumacz na Angielski
coL Emilo98 Napisano 20 Września 2025 Napisano 20 Września 2025 To samo miałem z tym famasem wczoraj nie pokazywało się zmiana serii.
drakovskyy Napisano 20 Września 2025 Zasłużony Napisano 20 Września 2025 Opiekun naszego serwera zareagował już na ten temat, więc powinno to zostać rozwiązane w niedługim czasie. Jednakże zgłosiłem to też do @ brook1yn. ㅤ
sQn. Napisano 20 Września 2025 Napisano 20 Września 2025 Dziękuję za zgłoszenie sprawa będzie rozwiązana w jak najszybszym to będzie czasie 🙌 pozdrawiam serdecznie 1 1 Przetłumacz na Angielski
sQn. Napisano 20 Września 2025 Napisano 20 Września 2025 Info Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi