yhy Napisano 26 Sierpnia 2025 Napisano 26 Sierpnia 2025 Witam serdecznie pomyślałem o dodatkowych mocach na nożach np : 1.szybcior biegnie szybciej 2.cichacz nie slychsc jak idzie 3.rambo natychmiastowe zabicie z noza po zabiciu przez nóż dodaje hp podwójny skok na evipie jeśli coś mi wpadnie jescze do głowy dopisze w poście 😊 1 Przetłumacz na Angielski
Szesnasty Napisano 27 Sierpnia 2025 Napisano 27 Sierpnia 2025 (edytowane) Ja jestem na Nie. Jest to klasyczne DD2 a nie jakiś 4fun żeby dodawać moce na noże Co do podwójnego skoku też jakoś mnie to nie przekonuje bo jest on wszędzie 😅 @ JOK3R dobrze że twoje zdanie ma tu najmniejsze znaczenie 🙂 Edytowane 27 Sierpnia 2025 przez kaskader2501 1 Przetłumacz na Angielski gejowski-strzelec.mp3
MAJKA Napisano 27 Sierpnia 2025 Napisano 27 Sierpnia 2025 Gdyby był to codmod okej ale jest to DD2 więc jestem stety albo niestety na nie :>
JOK3R Napisano 27 Sierpnia 2025 Zasłużony Napisano 27 Sierpnia 2025 5 godzin temu, kaskader2501 napisał: Ja jestem na Nie. Jest to klasyczne DD2 a nie jakiś 4fun żeby dodawać moce na noże Co do podwójnego skoku też jakoś mnie to nie przekonuje bo jest on wszędzie 😅 Klasyczny mod DD2 polega na tym jak sama nazwa mówi odwzorowaniu starych klasycznych serwerów na których nie było dodatków w postaci skoków, mołotowów i innych udogodnień w niektórych przypadkach również spadochronu, więc nie myl pojęć proszę :) W chwili obecnej to ten serwer bardziej przypomina właśnie serwer 4fun jak na moje nizeli DD2 😅 "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
sQn. Napisano 27 Sierpnia 2025 Napisano 27 Sierpnia 2025 Ja jestem na nie to ma być klasyczne DD2 a nie jakieś 4fun , za dużo już ktoś się naoglądał albo nagrał na FFA bądź jakis innych serwerach
brook1yn. Napisano 27 Sierpnia 2025 Napisano 27 Sierpnia 2025 5 godzin temu, JOK3R napisał: Klasyczny mod DD2 polega na tym jak sama nazwa mówi odwzorowaniu starych klasycznych serwerów na których nie było dodatków w postaci skoków, mołotowów i innych udogodnień w niektórych przypadkach również spadochronu, więc nie myl pojęć proszę :) W chwili obecnej to ten serwer bardziej przypomina właśnie serwer 4fun jak na moje nizeli DD2 😅 Mordko co ty mówisz, że to bardziej 4fun? Chyba nie grałeś nigdy na 4funie Na nie jednym Classic DD2 masz leczenie pod e/skiny/spadochron/przechodzenie przez graczy, gdzie pewnie twoim zdaniem też nie powinno tego być bo to Classic czy inne rzeczy więc proszę też nie mylić pojęć 😅 Nie myśl, że Ciebie atakuje, ale siedzę w świecie CS od 2010 roku, więc wiem jakie zmiany przychodzą na serwerach które istnieją już X-lat na sieciach. Nie będę wymieniał żeby nie reklamować. Lecz ta propozycja którą tutaj dałeś @ yhy zostaje odrzucona. Takie moce na nożu to nie na serwer DD2. Podwójny skok kiedyś miałem na serwerze ale nigdy nie byłem za tym więc też odpada. Temat zamykam! Propozycje Odrzucam! 1 1 Przetłumacz na Angielski
brook1yn. Napisano 27 Sierpnia 2025 Napisano 27 Sierpnia 2025 Info Propozycja zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi