Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wiem ze nie jetsem  ani adminem i wogole ale z tego co widze gosci dostal admina znowu gdzie dzialał na nie korzysc serwera dd2#2 mysle ze dostal znowu to bez postawmie @ brook1yn. mordzio sprawdz typa ostatnio dzialał na szkode serwera 

• Haha 2
Napisano

Dla mnie kolego powinieneś dostać Warna , nie sensowny temat to Raz a dwa nie wnosisz nic do tego ,złożyłeś rezygnację z DD2 gdzie poszedłeś na GO MOD więc zajmij się tam sprawami a od DD2 proszę jak najdalej po za tym to my decydujemy kto będzie adminem a kto nie ,na niego nie było żadnej skargi ,był i będzie dobrym adminem , dodam że nie jaki ASS ma i miał problem z alko i zdegradował małolata od tak ooo „za nic” więc postanowiliśmy z chłopakami go przywrócić bo był dobrą osobą na serwie a Ty jak chcesz lizać dupę to nie tędy droga a na koniec powiem że proszę zamknąć temat bo będzie spam 

• Super! 1
  • XD 1
Napisano

@ eskabara  Nie wiem o którego Ci admina chodzi to po pierwsze. Po drugie nie zastosowałeś się do wzoru skargi. Weź wyślij mi na PW o kogo Ci chodzi, bo nie mogę zrozumieć naprawdę o kogo tobie chodzi. 
Bo na chwilę obecną powinienem zamknąć temat, bo ani demka nie ma ani dowodów. 

Temat zamykam

• Dziękuje! 1
Napisano
Info

Temat został zamknięty.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania