Mr. Ambrozja Posted August 11 Posted August 11 Doszły nas słuchy, że poprzednia edycja konkursu „Bratnia Dusza” bardzo Wam się spodobała — i wcale nas to nie dziwi! Dlatego z ogromną przyjemnością ogłaszamy rozpoczęcie „Bratnia Dusza vol. 2”! Jeśli jesteście gotowi na kolejną porcję zabawy, rywalizacji i nieprzewidywalnych par — nie czekajcie ani chwili dłużej i dołączcie do gry! Na czym polega konkurs? Każdy z uczestników zostanie losowo przypisany do drugiej osoby, tworząc w ten sposób duet – bratnie dusze. Zabawę urozmaica to, że nie liczy się ogólny wynik każdej z osób, ale ich wzajemne uzupełnianie się. Dla każdej pary: • U jednej osoby liczymy zabójstwa, • U drugiej — zginięcia. Przykład: @ Mr. Ambrozja i @ 🐼 andziapandzia tworzą drużynę. – @ Mr. Ambrozja: liczba zabójstw – @ 🐼 andziapandzia: liczba zginięć Na tej podstawie oceniany będzie wspólny wynik duetu. Zasady uczestnictwa: ! W konkursie może wziąć udział każdy — zarówno gracze, jak i administratorzy. ! Wszyscy chętni zapisują się w temacie pisząc „biorę udział”. ! Zabrania się używania komunikatorów (Discord, TS, itp.) w celu ułatwienia sobie gry. ! Zakaz podawania informacji o pozycjach innych graczy. ! Nie utrudniamy rozgrywki innym – pamiętajcie, że liczy się dobra zabawa i fair play! Kiedy start? → Zapisy rozpoczynają się dnia: [11.08] → Zamknięcie zapisów: [29.08] → Losowanie par: [30.08] Start konkursu nastąpi 1.09. i potrwa do 31.10! Informacje o nagrodach już wkrótce! Jeśli macie pytania, piszcie śmiało do @ Mr. Ambrozjai @ 🐼 andziapandzia A jeśli jesteście gotowi – zapiszcie się już teraz i sprawdźcie, kto okaże się Waszą bratnią duszą! Do zobaczenia w grze! @ Użytkownik@ Kobieta@ Premium@ VIP@ Wspierający@ Sponsor@ Inwestor@ FutureManiak@ Weteran 4 1
JOK3R Posted August 12 Posted August 12 Obecny 2 "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Mr. Ambrozja Posted August 12 Author Posted August 12 Ja oczywiście również startuję w konkursie :) 1
Recommended Posts