Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick na serwerze: eskabara
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 5
Steam ID: STEAM_0:0:933900823 
Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :tak 
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:to zalezy od miesiaca 
Dlaczego ty: bylem juz adminem na tym serwerze ale nie mialem steam teraz juz mam i chcem wrocic i pilnowac porzadku gdy nie ma innych adminow na serwerze
Rozpisywanie demek w skali(1/10): 2
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/eskabara/54.38.134.2:27015/
Kontakt: steam tik tok watssap

Edytowane przez eskabara
Napisano

Jestem zdecydowanie na tak!

+ wiek
+ duża aktywność
+ skoro był u nas adminem to duży +
+ doświadczenie
+ kulturalny
+ steam

• Super! 1
Napisano

+STEAM

+AKTYWNOSC

+wiek

-Doswiadczenie

-skladki

NEUTRAL

• Super! 1
Napisano

Jest sporo plusów

Duża aktywność na serwerze 

Byłeś już adminem 

Kulturalny 

Doświadczenie 

I masz steam 

• Super! 1
Napisano

+ wiek
+ aktywny
+ kulturalny
+ gadaliśmy na serwerze i sprawia wrażenie w porządku gościa z poczuciem humoru

- W szablonie masz prośbę o SteamID a wstawiłeś link do swojego profilu Steam (wejdź na serwer, w konsoli wpisz status i podmień link na SteamID, w razie czego napisz do mnie, pomogę)

- rozpisywanie demek (jest tylu adminów że w razie czego pomożemy)

- zły link do GT wstawiłeś, tutaj masz poprawny https://www.gametracker.com/player/eskabara/54.38.134.2:27015/

Edytuj post i podmień linki

Jest kilka niedociągnięć ale nikt z nas nie urodził się Alfą i Omegą... Po wypełnieniu szablonu widać że jednak to doświadczenie nie jest w cale na wysokim poziomie ale nie przekreślałbym chętnego na to stanowisko, z nami możesz zdobyć to doświadczenie dlatego jestem na TAK za okresem próbnym 2tyg. Powodzonka!

• Super! 1
Napisano

Cześć!

Na wstępnie swojej wypowiedzi chciałbym zaznaczyć, że nie mam nic do Twojego podania jak i Ciebie jako gracza naszego serwera! 

Jest nas dosyć sporo jeżeli chodzi o jeden serwer, moim zdaniem powinniśmy zamknąć rekrutację na jakiś czas. 

Jestem na NIE  

Pozdrawiam Ciebie przyjacielu dzięki za podanie ! 3maj się 

[AdminisAdministracja zrobi co uzna za słuszne, to tylko moje zdanie] 

• Super! 1
Napisano

Witam, jestem na nie.

Moim zdaniem dał bym się wykazać adminom którzy są aktualnie.

Screenshot_20250612_221341_Chrome.jpg

• Super! 1
Napisano

Jestem na Tak 

+byles adminem

+doswiadczenie

+aktywnosc

jestem za przyjęciem jego na stanowisko admina jest w godzinach porannych jak i po południowych oraz proszę  o zamkniecie rekrutacji bo jest za dużo adminów 

• Super! 1
Wspierający
Napisano

Byłeś już administratorem na tym serwerze, według mnie nie sprawowałeś się najlepiej. Rozumiem chęć pomocy, ale trzeba się zastanowić czy jest sens. Biorąc pod uwagę całokształt, po co brać kolejną osobę na siłę, która ma mierne umiejętności w sprawowaniu na serwerze posady? Samaras już wyjął wątek - za moment będzie więcej adminów na serwerze niż graczy. Bym był w stanie zrozumieć przyjmować kogoś kto coś potrafi i coś wniesie, a w przypadku Ciebie eskabara? Umiejętności rozpoznawania cziterów bardzo niska, pełnienie na serwerze już funkcji i chyba potem degradacja. Byłem świadkiem twojego niekulturalnego zachowania na serwerze jak byłeś adminem i z tego co kojarzę to też były jakieś kwasy w waszej ekipie. Jedynie co jest na plus to twoja aktywność, ale powiedzmy sobie w prost. Na serwerze nie ma dużo odpałów, częściej trzeba uciszać jakieś dzieciaki, która trolluja, ale od tego też jest /mute, więc kolejny admin który nie poradzi sobie z setami tylko pierdolnie ssy nie ma racji bytu.

Jestem na nie

Napisano (edytowane)

Witam @ eskabara wiem, że długo czekasz z podaniem. Myślałem nad tobą i to sporo czasu, bo widzę jedni są na TAK drudzy na NIE. Ty kolejny raz się starasz o admina, gdzie widać że Ci naprawdę zależy żeby go posiadać na serwerze. 

Chcesz pomóc serwerowi co bardzo mnie to cieszy, ja jestem za przyjęciem Ciebie na okres próbny 2 tygodni. 

Zgłoś się do mnie w celu nadania uprawnień oraz po odbiór rangi w dziale odbierz rangę. 

Na dzień dzisiejszy jesteś ostatnim adminem którego przyjmuje, rekrutacja zostaje zamknięta. 

Edytowane przez brook1yn.
  • Dziękuje! 1
  • Super! 1
Napisano

podanie-zaakceptowane.png

• Dziękuje! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania