KakashiSenpai Napisano 4 Czerwca 2025 Napisano 4 Czerwca 2025 (edytowane) Nick na serwerze: KakashiTheSharingan Wiek: 28 Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7, kiedyś byłem adminem 2 razy na dwóch serwerach, kwestia przypomnienia, godzinki bądź dwóch i wszystko mi się rozjaśni Steam ID: ID Steam: 76561199844309803 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Pewnie Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Jak najbardziej ^^ Dlaczego ty: Otóż często gram na serwerze, co najmniej 3 razy dziennie po godzinie bądź półtorej, szczególnie gdy nie są to godziny szczytu i często nie ma admina, często muszę lecieć po admina na forum bądź DC, ponieważ ktoś nadużywa mikrofonu, bądź nie zachowuje kultury wyzywając innych i prowokując. Czasem znajdzie się ktoś kto podejrzanie gra, często w godzinach 23-1, a ja wtedy często jestem i mógłbym zaprowadzać porządek na serwerze i pilnować i reagować odpowiednio na złe zachowania lub nawet banując cheaterów (o ile tacy się pojawiają ^^ ). A nawet jeśli mnie nie będzie na serwerze to pracuję zdalnie z domu i w każdej chwili jak ktoś do mnie napisze to będę mógł wbić i ogarnąć co nieco :) czasem zdarza mi się przeklnąć itd, ale to chyba normalne przy graniu pod wpływem emocji, aczkolwiek nie wyzywam ludzi, nie prowokuję i staram się być miły i komunikatywny wobec innych i myślę, że wielu graczy się z tym zgodzi. CHYBA haha także proszę o pozytywne rozpatrzenie podania hehe Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7, kilkanaście lat temu, gdy byłem adminem rozpisałem parę demek, także również kwestia przypomnienia i pamięć mięśniowa mózgu się aktywuje Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KakashiTheSharingan/54.38.134.2:27015/ Kontakt: forum pod nickiem KakashiSenpai/DC pod nickiem KakashiTheSharingan/ Steam Edytowane 5 Czerwca 2025 przez KakashiSenpai 1 1 3 Przetłumacz na Angielski
brook1yn. Napisano 5 Czerwca 2025 Napisano 5 Czerwca 2025 @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2] Zapraszam do wypowiedzi 2 Przetłumacz na Angielski
sQn. Napisano 5 Czerwca 2025 Napisano 5 Czerwca 2025 +wiek +staz +kultura +byles Adminem +brak jakich kolwiek zastrzezen +chlopak sie stara na Nowo mowiac krotko :) jestem na Tak poniewaz potrzebujemy ogarnietych Adminow ,ja teraz wracam po L4 do Pracy wiec beda potrzebni normalni Ludzie na to stanowisko ;) 3 Przetłumacz na Angielski
Szesnasty Napisano 5 Czerwca 2025 Napisano 5 Czerwca 2025 + Doświadczenie + Aktywność na serwerze + Steam + Wiek Jestem za żeby dać mu szansę 💪💚 3 Przetłumacz na Angielski gejowski-strzelec.mp3
MAJKA Napisano 5 Czerwca 2025 Napisano 5 Czerwca 2025 (edytowane) Z tego co widzę na rozpisanym podaniu chłopak ma doświadczenie, jest aktywny na serwerze nie tylko w dzień ale również porach wieczornych/nocnych, okazuje zainteresowanie, co daje mu ogromne zaplusowanie. Jestem za tym aby dać koledze szansę :> Edytowane 5 Czerwca 2025 przez MAJKA . 3 Przetłumacz na Angielski
Samaras23 Napisano 5 Czerwca 2025 Napisano 5 Czerwca 2025 Witam, jestem na tak + wiek + ogarnięty + często widuje + konto steam 3 Przetłumacz na Angielski
FeelTheBicepsBitch Napisano 7 Czerwca 2025 Napisano 7 Czerwca 2025 Jestem na TAK !! +wiek +doswiadczenie + duzo czasu na serwerze + kulturalny + steam
brook1yn. Napisano 7 Czerwca 2025 Napisano 7 Czerwca 2025 Przyjmuje na okres próbny 2 tygodni, zgłoś się do mnie na PW w celu nadania uprawnień oraz po odbiór rang w dziale odbierz rangę.
Rekomendowane odpowiedzi