Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój Nick na serwerze: sitmanek
Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: opiekun as
Data zdarzenia: 30.05.2025
Opis sytuacji: nie wiem co tu opisac tak btw. Taryfikator jednak po coś jest, lecz kolega który ma tak wysoki immunitet i traktuje siebie wyżej niż graczy to raczej kiepscizna na opiekuna :P Krotko i na temat, napisalem sobie jak sie mapa skonczyla "as c**a" totalnie bez spiny i dla zwały bo znac sie znamy ale to mniejsza, kolezka mi wypie*dala z miejsca bana na godzine pod tytułem "OBRAZA OPIEKUNA". Patrzac na to z innej strony nawet, to nie ma doslownej rzeczy ktora by wskazywała na to, ze pisząc "as c**a" go obrazilem. Mogłem zjeść literke nawet :P Dla mnie hit ale jak juz tu wszedlem to napisze.

5.3. Obraza innych graczy – KICK / BAN 5 minut-1 tydzień

Dowód (demko/ssy):  https://amxbans.gamefuture.pl/ban_list.php?bid=17432

Dałbym wycinek z konsoli ale mi wywalilo csa, choc jest to opiekun to dostep do logów ma wiec problemow nie bedzie. Buziaczki.

@ sQn. Co oznacz osoba wyżej? Masz takie cos w taryfikatorze kolezko? Raczej nie. On jest jak kazdy inny gracz, tak samo jak wlasciciel, admin etc. Zlozylem skarge za ten smieszny IMMUNITET ktory sobie dopisal, bo zero upomnien, czegokolwiek, a Ty juz mu nie cmokaj pompki bo Twoja wypowiedź nic nie wnosi :* 

image.png.4a8a272b1bba331c4a68e433a3431b1e.png

Edytowane przez sitmanek
boomer_,

Kolejne prowokacje z twojej strony zostaną nagrodzone ostrzeżeniem. 

• Haha 1
  • XD 1
Napisano

piszecie skargi na Adminow czy tam Opiekunow ze was banuja a wy zastanwocie sie jak wy sie zachowuejcie w stosunku osoby wyzej :) dla mnie skarga jest nie sluszna z tego wzgledu ze najpierw wyzywacie ,obrazacie a pozniej placz ;) przynajmniej miejcie jajca zeby sie przyznac i przeprosic za swoje a nie wy najpierw robicie a pozniej myslicie a  to powinno byc na odwrot ;) 

boomer_,

twój post nie wnosi nic do tematu- spam. 

• Lubię To! 2
  • XD 1
Napisano

mysle ze sQn  ma tutaj racje najpierw wyzwiska a puzniej placz ze musi odpoczaci od serwera bo nie myslal wczesniej 

boomer_,

twój post nie wnosi nic do tematu- spam. 

• Lubię To! 1
  • XD 1
Napisano

Dobra powiem tak gracze zglosili wyslali mi dowod obrazy na mnie prosze bardzo wysylam dla mnie to juz smieszne co sie dzieje 

obraza opiekuna.jpg

Napisano (edytowane)

Zobaczę skargę później i dam werdykt bo teraz nie mam dostępu do laptopa tylko telefon. 

Panowie tutaj Skarga o takie coś, bo napisałeś C**a, dostałeś chociaż ostrzeżenie od @ ASS ? 

Temat zamykam

Edytowane przez brook1yn.
Napisano

temat-zamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania