sitmanek Napisano 30 Maja 2025 Napisano 30 Maja 2025 (edytowane) Twój Nick na serwerze: sitmanek Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: opiekun as Data zdarzenia: 30.05.2025 Opis sytuacji: nie wiem co tu opisac tak btw. Taryfikator jednak po coś jest, lecz kolega który ma tak wysoki immunitet i traktuje siebie wyżej niż graczy to raczej kiepscizna na opiekuna :P Krotko i na temat, napisalem sobie jak sie mapa skonczyla "as c**a" totalnie bez spiny i dla zwały bo znac sie znamy ale to mniejsza, kolezka mi wypie*dala z miejsca bana na godzine pod tytułem "OBRAZA OPIEKUNA". Patrzac na to z innej strony nawet, to nie ma doslownej rzeczy ktora by wskazywała na to, ze pisząc "as c**a" go obrazilem. Mogłem zjeść literke nawet :P Dla mnie hit ale jak juz tu wszedlem to napisze. 5.3. Obraza innych graczy – KICK / BAN 5 minut-1 tydzień Dowód (demko/ssy): https://amxbans.gamefuture.pl/ban_list.php?bid=17432 Dałbym wycinek z konsoli ale mi wywalilo csa, choc jest to opiekun to dostep do logów ma wiec problemow nie bedzie. Buziaczki. @ sQn. Co oznacz osoba wyżej? Masz takie cos w taryfikatorze kolezko? Raczej nie. On jest jak kazdy inny gracz, tak samo jak wlasciciel, admin etc. Zlozylem skarge za ten smieszny IMMUNITET ktory sobie dopisal, bo zero upomnien, czegokolwiek, a Ty juz mu nie cmokaj pompki bo Twoja wypowiedź nic nie wnosi :* Edytowane 30 Maja 2025 przez sitmanek boomer_, 30 Maja 2025 Kolejne prowokacje z twojej strony zostaną nagrodzone ostrzeżeniem. 1 1 Przetłumacz na Angielski
sQn. Napisano 30 Maja 2025 Napisano 30 Maja 2025 piszecie skargi na Adminow czy tam Opiekunow ze was banuja a wy zastanwocie sie jak wy sie zachowuejcie w stosunku osoby wyzej :) dla mnie skarga jest nie sluszna z tego wzgledu ze najpierw wyzywacie ,obrazacie a pozniej placz ;) przynajmniej miejcie jajca zeby sie przyznac i przeprosic za swoje a nie wy najpierw robicie a pozniej myslicie a to powinno byc na odwrot ;) boomer_, 30 Maja 2025 twój post nie wnosi nic do tematu- spam. 2 1 Przetłumacz na Angielski
eskabara Napisano 30 Maja 2025 Napisano 30 Maja 2025 mysle ze sQn ma tutaj racje najpierw wyzwiska a puzniej placz ze musi odpoczaci od serwera bo nie myslal wczesniej boomer_, 30 Maja 2025 twój post nie wnosi nic do tematu- spam. 1 1 Przetłumacz na Angielski
ASS Napisano 30 Maja 2025 Napisano 30 Maja 2025 Dobra powiem tak gracze zglosili wyslali mi dowod obrazy na mnie prosze bardzo wysylam dla mnie to juz smieszne co sie dzieje
brook1yn. Napisano 30 Maja 2025 Napisano 30 Maja 2025 (edytowane) Zobaczę skargę później i dam werdykt bo teraz nie mam dostępu do laptopa tylko telefon. Panowie tutaj Skarga o takie coś, bo napisałeś C**a, dostałeś chociaż ostrzeżenie od @ ASS ? Temat zamykam Edytowane 30 Maja 2025 przez brook1yn.
Rekomendowane odpowiedzi