eskabara Napisano 22 Maja 2025 Napisano 22 Maja 2025 (edytowane) Nick na serwerze: eskabara Wiek: 31 Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5 Steam ID: zaraz zakupie Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak Dlaczego ty: jestem codziennie na serwerze gra dużo odpalow Gdzie nie ma admina byłem adminem ale zostałem zdegradowany za nic Rozpisywanie demek w skali(1/10): 4 Link do GameTracker: nie loguje mnie Kontakt: watssap tik tok Edytowane 22 Maja 2025 przez eskabara
eskabara Napisano 22 Maja 2025 Autor Napisano 22 Maja 2025 (edytowane) Godzinę temu, eskabara napisał: Nick na serwerze: eskabara Wiek: 31 Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5 Steam ID: zaraz zakupie Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: nie Dlaczego ty: jestem codziennie na serwerze gram dużo na serwerze odpalow Gdzie nie ma admina byłem adminem ale zostałem zdegradowany za nic Rozpisywanie demek w skali(1/10): 4 Link do GameTracker: nie loguje mnie Kontakt: watssap tik tok Edytowane 22 Maja 2025 przez eskabara ErRoR_#1, 23 Maja 2025 Zbędna odpowiedź
eskabara Napisano 22 Maja 2025 Autor Napisano 22 Maja 2025 33 minuty temu, eskabara napisał: Watssap ErRoR_#1, 23 Maja 2025 kolejna zbędna odpowiedź
zaza Napisano 23 Maja 2025 Napisano 23 Maja 2025 na nie - nie masz steama xD - jakie doswiadczenie w byciu adminem jak nawet nie masz steama to nie wiem na jakich sieciach byles adminem jako ns - jakoś też bywam prawie codziennie na serwerze i nie spotkałem jeszcze żadnego spaleńca więc wnioskuje że jak ktoś jest od ciebie lepszy = jest cheaterem + twoje gt https://www.gametracker.com/player/eskabara/54.38.134.2:27015/ - wątpie żebyś miał jakiekolwiek pojęcie o rozpisywaniu demek ale to tylko moja opinia 1 Przetłumacz na Angielski
eskabara Napisano 23 Maja 2025 Autor Napisano 23 Maja 2025 Opinia jest twoja czekam na odpowiedź @ brook1yn. ErRoR_#1, 23 Maja 2025 Jak chcesz coś napisać edytuj temat.
eskabara Napisano 23 Maja 2025 Autor Napisano 23 Maja 2025 2 godziny temu, zaza napisał: na nie - nie masz steama xD - jakie doswiadczenie w byciu adminem jak nawet nie masz steama to nie wiem na jakich sieciach byles adminem jako ns - jakoś też bywam prawie codziennie na serwerze i nie spotkałem jeszcze żadnego spaleńca więc wnioskuje że jak ktoś jest od ciebie lepszy = jest cheaterem + twoje gt https://www.gametracker.com/player/eskabara/54.38.134.2:27015/ - wątpie żebyś miał jakiekolwiek pojęcie o rozpisywaniu demek ale to tylko moja opinia Parę razy miałeś bana za przyszpieszenie i teraz od od kad nie ma admina biegasz na przyspieszeniu i teraz jesteś na nie ErRoR_#1, 23 Maja 2025 Zbędna odpowiedź
ErRoR_#1 Napisano 23 Maja 2025 Napisano 23 Maja 2025 -Pisząc podanie, już powinieneś mieć Steam. -Nie stosujesz się do regulaminu forum i czatboxa robisz niepotrzebny spam. - Degradacja 4 maja. - Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia. - Nie umiesz znaleźć swojego GT. Jestem stanowczo na nie. 1 Przetłumacz na Angielski
brook1yn. Napisano 24 Maja 2025 Napisano 24 Maja 2025 @ eskabara Na dzień dzisiejszy odrzucam podanie. Pograj z dwa tygodnie jeszcze i wtedy złóż podanie, bo teraz za szybko złożyłeś po tym jak dostałeś degradację. Tak, że jak pisałem wyżej pograj z dwa tygodnie i wtedy zobaczymy co dalej Bardzo mnie cieszy, że po degradacji chcesz dalej pełnić obowiązek admina co pełniłeś go prędzej! Tak, że czekam na podanie twoje za dwa tygodnie 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi