D3M0N Napisano 31 Marca 2025 Wspierający Napisano 31 Marca 2025 Haj, trochę grywam na tym DD2 i mocno boli brak komunikacji, z tego powodu wrzucam luźną propozycję, by dodać plugin, który automatycznie wysyła info na say@ gdzie został zabity nasz sojusznik. Przykład: Gracz X został zabity - na ekranie po lewej stronie wyświetla się komunikat *Gracz X zginął na shorcie*, przykład na jednej miejscówce, ale tyczy się to każdej możliwej na mapie, gala, górny/dolny trup, site A/B itp. Niestety nie mogę znaleźć przykładowego pluginu, bo jak wpisuję automatyczne info po śmierci to wyskakują pluginy do infa żeby samemu napisać, bądź info głosowe. Wiem, że takie pluginy krążą, bo sam je widywałem na serwerach. Nie będzie to utrudniało rozgrywki, myślę, że plugin zbyt dużo nie waży i nie będzie problemu z pingiem serwera. Rozgrywka się poprawi, w momencie kiedy nikt, dosłownie nikt nie podaje infa i trzeba się domyślać z radaru. 1 Przetłumacz na Angielski
Jurek Killer Napisano 1 Kwietnia 2025 Napisano 1 Kwietnia 2025 W sumie spoko pomysł, ja tam jestem ZA. Będzie info, a przy okazji ktoś z teamu może pocisnąć od razu. <3 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
brook1yn. Napisano 4 Kwietnia 2025 Napisano 4 Kwietnia 2025 Plugin wgrany zobaczymy jak się przyjmie, w razie problemów piszcie 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi