Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick na serwerze: HunDzik
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8/10
Steam ID: 76561199134700791
Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak
Dlaczego ty: Jestem pomocną osobą, chce żeby serwer się rozwijał, w roli admina byłem dwa razy sprawowałem się dobrze, nie było żadnych problemów, AMX umiem się dobrze obsługiwać, zawsze pomogę, aktywny mogę być w każdej chwili i myślę, że nadaje się na tą role idealnie.
Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6,7
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/HunDzik/54.38.134.2:27015/
Kontakt: kontakt na steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199134700791/

Edytowane przez Sycylijczyk
Napisano (edytowane)

Panowie @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2] Zapraszam do wypowiedzi :wub:

EDDIT:// @ Sycylijczyk  podeślij mi zdjęcie lub "SS" PW lub tutaj, że posiadasz grę Counter Strike 1.6 na STEAM. Chciałbym podjąć decyzję ale widziałem, że grałeś no-steam, a tutaj podesłałeś steam lecz nie widzę tam gry Counter Strike 1.6 // Czekam na odpowiedź :catok:

Edytowane przez brook1yn.
Napisano

GT koszmarne a w twoim podaniu mówisz że jesteś o każdej porze dnia

Ale troszkę jestem na tak potrzebni są admini 

+ wiek 

+ doświadczenie 

Napisano

Dosyć dużo czasu spędzam na serwerze i za bardzo Cię nie kojarzę 😏

Tak jak już wspomniał Michael, gt mówi samo za siebie. Czekam na wypowiedzi innych Administratorów, ale póki co nie jestem w stanie podjąć decyzji... bardziej - niż + 😁

Napisano

Czekasz dosyć długo, za co przepraszam bardzo ale sam czekałem, aż zakupisz grę na Steam. Podanie przyjmuje na okres 2 tygodni! Zgłoś się do mnie na PW w celu nadania admina oraz po odbiór rangi w dziale "odbierz rangę" :pikathumbsup:

Napisano

podanie-zaakceptowane.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania