Zdziwiony99 Napisano 3 Lutego 2025 Napisano 3 Lutego 2025 (edytowane) Nick w grze: ZdZiWiOnY ? Wiek: 26 Doświadczenie: Byłem właścicielem sieci Cs-gra.pl, posiadałem na utrzymaniu swoją własną serwerownie za młodu oczywiście dobrze prosperującą. Ale dobra nie o tym mowa grywałem bardzo długo na różnych serwerach, posiadałem również wiele razy rangi jako Opiekun, Administrator serwera. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ZdZiWiOnY %3F/54.38.134.2:27015/ Znajomość AMXX [1-10]: Słabe 10 Myślę że to kwestia przypomnienia 10 minut i jestem na pełnych obrotach :) Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Oczywiście że tak, nie wyobrażam sobie gierki bez tego :) Dlaczego chcesz admina?: Kurde no to jest zawsze ciężkie dla mnie "Czemu ja?" Nie znam jeszcze wszystkich adminów serwera, ale nadal wydaje mi się że na ten, brzydko mówiąc "przemiał nowych graczy" Waszej sieci serwerowej jest Was zbyt mało. Czasem brakuje zwykłego zrobienia ss'ów czy tam sprowadzenia kogoś na ziemię. Wiem... nie gram u Was zbyt długo, w sumie za mało żeby mieć w ogóle szanse dostać tę rangę o którą się właśnie ubiegam ale do odważnych świat należy. Teraz u mnie z czasem wolnym jest zdecydowanie lepiej pracuję mobilnie a nudę zabijam grą u Was na serwerze. Nie widzę więc przeszkody żeby dać się mi wykazać, a na pewno nie pożałujecie :) Kontakt: Śmiało można kontaktować się zemną poprzez forum jak i discord'a "florus99" Twój SID: ID Steam: 76561199012592477 Link do profilu steam: Sytuacja z moim steam jest taka że miałem steam długie lata, kiedy przerwałem swoją przygodę z graniem dałem steam mojemu bratu. On pozmieniał hasła zrobił wszystko pod siebie po czym gdy chciałem odzyskać konto to nie udało mi się. Ja jestem w stanie steam założyć nie widzę żadnej przeszkody, przecież w tych czasach to kilka minutek. Także jeżeli dostanę szansę od razu zaopatruję się w platformę steam z grą Counter Stricke 1,6 Czy dołączyłeś do grupy steam? Zapewne dołączę ! Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE Oczywiście że tak, chciałbym Was wspierać regularnie ! $$$ Niby 13 punktu nie ma, ale jeżeli mógłbym go dodać od siebie to bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ! Pozdrawiam każdego z osobna i graczy i administrację serwera ! Dzięki że jesteście !<3 Edytowane 5 Lutego 2025 przez Zdziwiony99 1 Przetłumacz na Angielski
SebaBG Napisano 3 Lutego 2025 Napisano 3 Lutego 2025 POLECAM ALLEGROWICZA!!! Spoko chłopak, znamy się juz bardzo długi czas, grałem u niego na serwerowni naprawdę wysoki i jakościowy poziom. Kulturę potrafi zachować a i dużo gra ostatnimi czasy :D Kolejny admin także sie przyda bo czasem jednak nikogo nie ma i robi sie syf :D 1 Przetłumacz na Angielski
Jurek Killer Napisano 3 Lutego 2025 Napisano 3 Lutego 2025 (edytowane) -brak minut -brak steam Na ten moment jestem na nie. @ Zdziwiony99 no nieźle :P Edytowane 3 Lutego 2025 przez bynksiu powód @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Zdziwiony99 Napisano 3 Lutego 2025 Autor Napisano 3 Lutego 2025 Dzięki za wyrażenie swojej opinii ! Steam będzie jutro, a co do przegranych godzin na Waszym serwerze to będą tylko rosły! Pozdrawiam Cię serdecznie ! JOK3R, 3 Lutego 2025 Następnym razem edytuj swój temat żeby dodać odpowiedź! Ostrzeżenie słowne
SebaBG Napisano 3 Lutego 2025 Napisano 3 Lutego 2025 31 minut temu, bynksiu napisał: -brak minut -brak steam Na ten moment jestem na nie. chuja sie znasz Kubaa. >>, 4 Lutego 2025 (edytowane) spam Edytowane 4 Lutego 2025 przez Kubaa. >> 1 1 Przetłumacz na Angielski
ASS Napisano 5 Lutego 2025 Napisano 5 Lutego 2025 Witam z mojej perspektywy jestem na tak co do samego GT wiem może ktoś nie wiedzieć nie działa jakiś błąd z ich strony + wiek + piękne podanie naprawdę widzę że popracowałem nad nim troszkę -/+ steam jest obowiązkowy ale mówisz że kupic grę na steam. + doświadczenie +/- amxx ale myślę że cie sprawdzam Pozdrawiam multi admin gamefuture 1 Przetłumacz na Angielski
Samaras23 Napisano 5 Lutego 2025 Napisano 5 Lutego 2025 Cześć, jestem na tak. +wiek +ogarnia co się dzieje na serwerze +steam, widziałem cię jak grasz na nim 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 6 Lutego 2025 Moderator Napisano 6 Lutego 2025 @ brook1yn. @ ...Pa tera... Podejmijcie decyzję
brook1yn. Napisano 6 Lutego 2025 Napisano 6 Lutego 2025 Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się do mnie na Priv w celu nadania admina oraz po odbiór rangi w dziale
Rekomendowane odpowiedzi