aaWronek Napisano 13 Stycznia 2025 Napisano 13 Stycznia 2025 Cześć wszystkim. Jestem dość aktywnym graczem i są rzeczy które się zmieniły. 1. Dlaczego nie działa komenda "/me" oraz "/rankstats" 2. Dlaczego zostały usunięte asysty? 3. Brak animacji podczas zgonu, uważam że wprowadzały fajny klimat. 4. Jaka jest komenda na przejęcie bota? przycisk 'N' mam zbindowany i nie wiem jak to ogarnąć nie usuwając confing Pozdrawiam.
JOK3R Napisano 13 Stycznia 2025 Zasłużony Napisano 13 Stycznia 2025 Witaj. Wytłumacz o jaki serwer dokładnie Ci chodzi bo jednak ciężko zinterpretować Twoje zdanie w tym temacie ;) "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
aaWronek Napisano 14 Stycznia 2025 Autor Napisano 14 Stycznia 2025 Dokładnie mam na myśli serwer który jakiś czas temu zmienił forum, fajnie by było przywrócić poprzednie ustawienia.
brook1yn. Napisano 14 Stycznia 2025 Napisano 14 Stycznia 2025 Cześć na dniach wraz z @ mpN wyjaśnimy co i jak dobrze ? @ aaWronek
pmk Napisano 14 Stycznia 2025 Napisano 14 Stycznia 2025 Zgadza się asysty zostały usunięte, potwierdzam, że komenda /me nie działa. Dobrze byłoby wrócić do tego. Przejmujesz bota literka „E” Istnieją dwa sposoby na łatwe prześlizgnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem.
aaWronek Napisano 14 Stycznia 2025 Autor Napisano 14 Stycznia 2025 Godzinę temu, brook1yn. napisał: Cześć na dniach wraz z @ mpN wyjaśnimy co i jak dobrze ? @ aaWronek Spoko, czekamy na powrót do poprzedniego stanu.
brook1yn. Napisano 15 Stycznia 2025 Napisano 15 Stycznia 2025 1. Będzie dodane w kolejnej aktualizacji mRanks_Premium, wcześniejsze podstawowy plugin na statystyki został wyłączony. 2. Są asysty ;p 3. Animacje według mnie były zbędne to każdy je widział i mocno obniżały wydajność serwera. 4. Jakby grał długo to by wiedział że boty przejmuje się pod E, nawet jak patrzysz na bota jest napisane
Jurek Killer Napisano 15 Stycznia 2025 Napisano 15 Stycznia 2025 5 godzin temu, brook1yn. napisał: 4. Jakby grał długo to by wiedział że boty przejmuje się pod E, nawet jak patrzysz na bota jest napisane Szczerze mówiąc to gram od kilku dni, a dopiero dowiedziałem się o tym czytając ten temat. xD brook1yn., 15 Stycznia 2025 Dodam w nowości na serwerze, ale dziwie się bo jak najedziesz to widać na BOTA. Do tego nawet wyświetla się na CZACIE @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Rekomendowane odpowiedzi