Jump to content
✦ ŚWIĄTECZNY KONKURS - KRÓLOWA CHOINEK ✦ ZAPRASZAMY ×

Recommended Posts

Posted

Mam dla was propozycję moi drodzy. Chodzi mi o cichy spadochron. Chodzi o to, że jak używamy spadochronu za pomocą klawisza "E" Nie ma tego typowego dźwięku. Jest to tez dobre pod tym względem, że przeciwnik nie słyszy gdzie jesteśmy. Moim zdaniem dobry motyw by był ;). Co wy na to? Wiem, że taki plugin istnieje bo sam go kiedyś używałem na serwerze swoim jak miałem. Musiałbym poszukać. Jeśli znajdę, z chęcią mogę udostępnić ;) Chyba, że Administracja będzie szybsza. Ale najpierw czekam na wasze zdanie.

FranzikTeam.png.18a482dd953cb4b715e86748982c0092.png

Guest misieK
Posted
16 godzin temu, Bumo napisał:

Mam dla was propozycję moi drodzy. Chodzi mi o cichy spadochron. Chodzi o to, że jak używamy spadochronu za pomocą klawisza "E" Nie ma tego typowego dźwięku. Jest to tez dobre pod tym względem, że przeciwnik nie słyszy gdzie jesteśmy. Moim zdaniem dobry motyw by był ;). Co wy na to? Wiem, że taki plugin istnieje bo sam go kiedyś używałem na serwerze swoim jak miałem. Musiałbym poszukać. Jeśli znajdę, z chęcią mogę udostępnić ;) Chyba, że Administracja będzie szybsza. Ale najpierw czekam na wasze zdanie.

Jestem za

Posted

Zbędny jest ten plugin, normalnie można używać spadochronu bez tego dźwięku XD  

Posted

Przecież to nikomu nie przeszkadza, zbędne

Posted

Nie jest to uciążliwe, nie przeszkadza w grze, dodatkowy balast do obciążenia serwera.

Posted

propozycja-odrzucona.png

• Przykro mi 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania