Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam dla was propozycję moi drodzy. Chodzi mi o cichy spadochron. Chodzi o to, że jak używamy spadochronu za pomocą klawisza "E" Nie ma tego typowego dźwięku. Jest to tez dobre pod tym względem, że przeciwnik nie słyszy gdzie jesteśmy. Moim zdaniem dobry motyw by był ;). Co wy na to? Wiem, że taki plugin istnieje bo sam go kiedyś używałem na serwerze swoim jak miałem. Musiałbym poszukać. Jeśli znajdę, z chęcią mogę udostępnić ;) Chyba, że Administracja będzie szybsza. Ale najpierw czekam na wasze zdanie.

FranzikTeam.png.18a482dd953cb4b715e86748982c0092.png

Napisano
16 godzin temu, Bumo napisał:

Mam dla was propozycję moi drodzy. Chodzi mi o cichy spadochron. Chodzi o to, że jak używamy spadochronu za pomocą klawisza "E" Nie ma tego typowego dźwięku. Jest to tez dobre pod tym względem, że przeciwnik nie słyszy gdzie jesteśmy. Moim zdaniem dobry motyw by był ;). Co wy na to? Wiem, że taki plugin istnieje bo sam go kiedyś używałem na serwerze swoim jak miałem. Musiałbym poszukać. Jeśli znajdę, z chęcią mogę udostępnić ;) Chyba, że Administracja będzie szybsza. Ale najpierw czekam na wasze zdanie.

Jestem za

Napisano

Zbędny jest ten plugin, normalnie można używać spadochronu bez tego dźwięku XD  

Napisano

Przecież to nikomu nie przeszkadza, zbędne

Napisano

Nie jest to uciążliwe, nie przeszkadza w grze, dodatkowy balast do obciążenia serwera.

Napisano

propozycja-odrzucona.png

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania