Introwertyk Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 Mam dla was propozycję moi drodzy. Chodzi mi o cichy spadochron. Chodzi o to, że jak używamy spadochronu za pomocą klawisza "E" Nie ma tego typowego dźwięku. Jest to tez dobre pod tym względem, że przeciwnik nie słyszy gdzie jesteśmy. Moim zdaniem dobry motyw by był ;). Co wy na to? Wiem, że taki plugin istnieje bo sam go kiedyś używałem na serwerze swoim jak miałem. Musiałbym poszukać. Jeśli znajdę, z chęcią mogę udostępnić ;) Chyba, że Administracja będzie szybsza. Ale najpierw czekam na wasze zdanie.
Gość misieK Napisano 15 Sierpnia 2024 Napisano 15 Sierpnia 2024 16 godzin temu, Bumo napisał: Mam dla was propozycję moi drodzy. Chodzi mi o cichy spadochron. Chodzi o to, że jak używamy spadochronu za pomocą klawisza "E" Nie ma tego typowego dźwięku. Jest to tez dobre pod tym względem, że przeciwnik nie słyszy gdzie jesteśmy. Moim zdaniem dobry motyw by był ;). Co wy na to? Wiem, że taki plugin istnieje bo sam go kiedyś używałem na serwerze swoim jak miałem. Musiałbym poszukać. Jeśli znajdę, z chęcią mogę udostępnić ;) Chyba, że Administracja będzie szybsza. Ale najpierw czekam na wasze zdanie. Jestem za
Wheelie Napisano 15 Sierpnia 2024 Napisano 15 Sierpnia 2024 Zbędny jest ten plugin, normalnie można używać spadochronu bez tego dźwięku XD
Futuba. Napisano 15 Sierpnia 2024 Napisano 15 Sierpnia 2024 Przecież to nikomu nie przeszkadza, zbędne
Dziadek^ Napisano 15 Sierpnia 2024 Napisano 15 Sierpnia 2024 Nie jest to uciążliwe, nie przeszkadza w grze, dodatkowy balast do obciążenia serwera.
Rekomendowane odpowiedzi