Noksiaczekkk Napisano 22 Listopada 2023 Napisano 22 Listopada 2023 Dodanie limitu na awp od 5-6 osob. Ponieważ ludzie grają awp gdy jest mało osób i są ludzie którzy zaczynają dopiero grę w CS np. I dla niektórych osób jest to trochę denerwujące gdy gra 3 osoby i grają awp.
Administrator Kubaa. >> Napisano 22 Listopada 2023 Admin Administrator Napisano 22 Listopada 2023 LImit AWP już był na serwerze, nie przyjęło się to dobrze Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
De3ViLLe Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 Moim zdaniem przydałby się limit umożliwiający grę AWP od danej ilości osób na serwerze, lecz tak jak Kubaa napisał wyżej takowy limit był już kiedyś i nie podobało się to graczom. Przemyślimy sprawę, ale najpierw chciałbym usłyszeć co na ten temat mają do powiedzenia inni admini oraz co najważniejsze nasi gracze :) @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2] 1 Przetłumacz na Angielski
cukinia Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 jak dla mnie jakiś limit powinien być bo czasami się nie da grać jak na każdym kroku awp xd 2 Przetłumacz na Angielski
4est Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 Jestem za, według mnie psuje to grę np. 2vs2, w szczególności jak ktoś niezbyt rozgarnięty i tylko siedzi wcelowany z awpą. 2 Przetłumacz na Angielski
Masterek1337 Napisano 24 Listopada 2023 Napisano 24 Listopada 2023 Od 5v5 powinno nie być już limitu, do momentu dopóki nie będzie 5v5 to jak na moje powinna być dostępna tylko 1 awp 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 24 Listopada 2023 Admin Administrator Napisano 24 Listopada 2023 Przemyślałem sprawę, propozycje odrzucam. Na pierwszej edycji serwera był limit 4 AWP - był płacz Na drugiej edycji serwera był limit 5 AWP - był płacz Dodam ponownie limit AWP gracze VIP/SVIP będą mówić "Nie po to kupuje usługę, żeby mieć ograniczone bronie" Jak powiększymy sloty do 32, i będzie utrzymywać się w granicach 20-25 graczy, wtedy limit AWP pojawi się na serwerze 2 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 24 Listopada 2023 Admin Administrator Napisano 24 Listopada 2023 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi