Skocz do zawartości
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dodanie limitu na awp od 5-6 osob. Ponieważ ludzie grają awp gdy jest mało osób i są ludzie którzy zaczynają dopiero grę w CS np. I dla niektórych osób jest to trochę denerwujące gdy gra 3 osoby i grają awp. 

• Administrator
Admin
Napisano

LImit AWP już był na serwerze, nie przyjęło się to dobrze

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Napisano

Moim zdaniem przydałby się limit umożliwiający grę AWP od danej ilości osób na serwerze, lecz tak jak Kubaa napisał wyżej takowy limit był już kiedyś i nie podobało się to graczom. Przemyślimy sprawę, ale najpierw chciałbym usłyszeć co na ten temat mają do powiedzenia inni admini oraz co najważniejsze nasi gracze :) @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]

• Lubię To! 1
Napisano

jak dla mnie jakiś limit powinien być bo czasami się nie da grać jak na każdym kroku awp xd

• Lubię To! 2

:dziwnykot:

Napisano

Jestem za, według mnie psuje to grę np. 2vs2, w szczególności jak ktoś niezbyt rozgarnięty i tylko siedzi wcelowany z awpą.

• Lubię To! 2
Napisano

Od 5v5 powinno nie być już limitu, do momentu dopóki nie będzie 5v5 to jak na moje powinna być dostępna tylko 1 awp 

• Lubię To! 1

sygn.png

• Administrator
Admin
Napisano

Przemyślałem sprawę, propozycje odrzucam. Na pierwszej edycji serwera był limit 4 AWP - był płacz

Na drugiej edycji serwera był limit 5 AWP - był płacz

Dodam ponownie limit AWP gracze VIP/SVIP będą mówić "Nie po to kupuje usługę, żeby mieć ograniczone bronie" 

Jak powiększymy sloty do 32, i będzie utrzymywać się w granicach 20-25 graczy, wtedy limit AWP pojawi się na serwerze

• Lubię To! 2

♥ OnlyDD2players 

• Administrator
Admin
Napisano

propozycja-odrzucona.png

♥ OnlyDD2players 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania