Administrator Urbi. >> Napisano 22 Lutego 2023 Admin Administrator Napisano 22 Lutego 2023 Nick: Kubaa. </> Wiek: 21 lat Doświadczenie: Doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku posiadam, niejednokrotnie pełniłem funkcje moderatora. W swojej karierze pełniłem również wyższe funkcje zaczynające się od junior-administratora aż po właściciela sieci. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Oczywiście, nie jest mi to obce. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Na forum zaglądam codziennie z telefonu czy też z laptopa. Aczkolwiek myślę, że w dni robocze na spokojnie dla forum mogę poświecić kilka godzin, w weekendy mój czas dla społeczności automatycznie się wydłuża. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jestem osobą bezkonfliktową, która stara się nie wchodzić w zbędne dyskusje. Swoją osobę uważam za bezstronną, co na pewno przyda się w pełnieniu funkcji moderatora. Do każdej sytuacji podchodzę indywidualnie, nie wyciągam pochopnych wniosków, wszystkie decyzje podejmuję dopiero po przemyśleniu. Forum z dnia na dzień prosperuje coraz lepiej, więc dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda. 3 1 ღღღ ღღღ
elo elo 350 Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 Na tak Może w końcu ogarnięty mod poza mną Aktywny Doświadczenie Rozpiska Pozdrawiam, elowski 2 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
cukinia Napisano 25 Lutego 2023 Napisano 25 Lutego 2023 zdecydowanie na tak same plusy, brak minusów + doświadczenie + wiek + aktywność 2
N3X1320 Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 Na tak + Doświadczenie + podanie ładnie napisane :D + Aktywność + Wiek
Imagine Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 Wiek + Aktywność + Doświadczenie + Kultura + Estetyka podania może dużo nie zmienia ale ładnie się czyta Jestem na Tak 1
JOK3R Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 Ohooo widzę ktoś tu poleciał 😅 Oczywiście na tak! Wszystkie argumenty wymienione wyżej.. Od siebie mogę dodać jedynie, że jest to osoba bardzo pracowita i dokładna w tym co robi. Powodzonka mistrzu! 😁 2 "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Gazik Napisano 27 Lutego 2023 Junior Admin Napisano 27 Lutego 2023 Witam na pokładzie. Wszystkie wymagania spełnione, doświadczenie jest nie ma się do czego przyczepić :D W wolnej chwili zapraszam na sieciowego teamspeaka, aby obgadać wszystkie sprawy
Rekomendowane odpowiedzi