Administrator Kubaa. >> Posted February 22, 2023 Admin Administrator Share Posted February 22, 2023 Nick: Kubaa. </> Wiek: 21 lat Doświadczenie: Doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku posiadam, niejednokrotnie pełniłem funkcje moderatora. W swojej karierze pełniłem również wyższe funkcje zaczynające się od junior-administratora aż po właściciela sieci. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Oczywiście, nie jest mi to obce. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Na forum zaglądam codziennie z telefonu czy też z laptopa. Aczkolwiek myślę, że w dni robocze na spokojnie dla forum mogę poświecić kilka godzin, w weekendy mój czas dla społeczności automatycznie się wydłuża. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jestem osobą bezkonfliktową, która stara się nie wchodzić w zbędne dyskusje. Swoją osobę uważam za bezstronną, co na pewno przyda się w pełnieniu funkcji moderatora. Do każdej sytuacji podchodzę indywidualnie, nie wyciągam pochopnych wniosków, wszystkie decyzje podejmuję dopiero po przemyśleniu. Forum z dnia na dzień prosperuje coraz lepiej, więc dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda. 3 1 ღღღ ღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted February 22, 2023 Zasłużony Share Posted February 22, 2023 Na tak Może w końcu ogarnięty mod poza mną Aktywny Doświadczenie Rozpiska Pozdrawiam, elowski 2 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 zdecydowanie na tak same plusy, brak minusów + doświadczenie + wiek + aktywność 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3X1320 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Na tak + Doświadczenie + podanie ładnie napisane :D + Aktywność + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imagine Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Wiek + Aktywność + Doświadczenie + Kultura + Estetyka podania może dużo nie zmienia ale ładnie się czyta Jestem na Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOK3R Posted February 26, 2023 Moderator Share Posted February 26, 2023 Ohooo widzę ktoś tu poleciał 😅 Oczywiście na tak! Wszystkie argumenty wymienione wyżej.. Od siebie mogę dodać jedynie, że jest to osoba bardzo pracowita i dokładna w tym co robi. Powodzonka mistrzu! 😁 2 ”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.” ☆ Joker ☆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Witam na pokładzie. Wszystkie wymagania spełnione, doświadczenie jest nie ma się do czego przyczepić :D W wolnej chwili zapraszam na sieciowego teamspeaka, aby obgadać wszystkie sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts