Jump to content
★ WSPARCIE ONLY DD2 ★ ×

[Moderator] Kubaa. </>

Kubaa. >>

Recommended Posts

• Administrator
Admin

Nick:  Kubaa. </>

Doświadczenie: Doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku posiadam, niejednokrotnie pełniłem funkcje moderatora. W swojej karierze pełniłem również wyższe funkcje zaczynające się od junior-administratora aż po właściciela sieci.
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Oczywiście, nie jest mi to obce.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Na forum zaglądam codziennie z telefonu czy też z laptopa. Aczkolwiek myślę, że w dni robocze na spokojnie dla forum mogę poświecić kilka godzin, w weekendy mój czas dla społeczności automatycznie się wydłuża.
Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jestem osobą bezkonfliktową, która stara się nie wchodzić w zbędne dyskusje. Swoją osobę uważam za bezstronną, co na pewno przyda się w pełnieniu funkcji moderatora. Do każdej sytuacji podchodzę indywidualnie, nie wyciągam pochopnych wniosków, wszystkie decyzje podejmuję dopiero po przemyśleniu. Forum z dnia na dzień prosperuje coraz lepiej, więc dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda. 

• Lubię To! 3
  • Smutny 1

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Zasłużony

Na tak

Może w końcu ogarnięty mod poza mną :pepeBASS:

Aktywny

Doświadczenie

Rozpiska

Pozdrawiam,

elowski 

• Lubię To! 2

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

zdecydowanie na tak

same plusy, brak minusów 

+ doświadczenie 

+ wiek

+ aktywność 

• Lubię To! 2

:dziwnykot:

Wiek +

Aktywność +

Doświadczenie +

Kultura +

Estetyka podania może dużo nie zmienia ale ładnie się czyta 

Jestem na Tak 

• Lubię To! 1

Moderator

Ohooo widzę ktoś tu poleciał 😅

Oczywiście na tak!

Wszystkie argumenty wymienione wyżej..

Od siebie mogę dodać jedynie, że jest to osoba bardzo pracowita i dokładna w tym co robi.

Powodzonka mistrzu! 😁

• Lubię To! 2

”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.”

☆ Joker ☆

Witam na pokładzie.

Wszystkie wymagania spełnione, doświadczenie jest nie ma się do czego przyczepić :D 

W wolnej chwili zapraszam na sieciowego teamspeaka, aby obgadać wszystkie sprawy

Sygnatura.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania