Skocz do zawartości

Brak upomnienia za tekstury, od razu ban.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Twój nick: .:Bordeux:. 

2. Nick admina/gracza na którego składasz skargę: Ktoś z tych graczy, bo wszystkich adminow nie znam :( 
Pizotto, FraN, AdziK, pomidorowy baron, Biczuu, Akuku, `DakOO., GIRL LIKE ME, speX, *shogun-, belzebub, hardtime, kamyk2809, Byq, Kubik, Sebek96, Bartolomeo, HARDPC | CSSetti.pl, Deproxeet*, =BuBuS=, Bradaggio, helvetika

3. Data i godzina zdarzenia: 25.08.2026 17:57

4. Opis sytuacji: Na de_santorni zostalem zbanowany na 3 godziny za "tekstury" - chodzenie po daszku na bombside, gdzie dostac mozna sie tam z skoku (bez zadnego buga itp)
Rozumiem to w pełni punkt regulaminu o teksturach - ale nie jestem w stanie wiedzieć co jest teksturą a co nie na wedle admina, na mapie de_satornini, gdzie czesto nie jest grana na serwerze. 
W szczegolnosci, ze w poprzednich grach tez ktos tam chodzil, wiec myslalem ze miejsce jak kazde inne miejsce w grze.

Jakbym dostal chociaz 1 upomnienie, jakakolwiek informacje, to bym się ogarnął. 

Sam regulamin mówi ze najpierw upomnienie, a pozniej ban na 5min-3h. A ja z automatu dostalem na 3 godziny, bez upomnienia. 

Dlatego te zażalenie daje. Po prostu informujcie, jak cos odwalam zle :) Nie trzeba od razu bić  

5. Dowody: https://limewire.com/d/wRWO6#TIIu0VWQU8
Cale demko jako dowod, ze nigdzie nie dostalem ostrzezenia  

• Lubię To! 1
Moderator
Napisano
  • Lubię To! 1

image.gif

Napisano

Demko wrzuciłeś więc o to nie proszę, tak, regulamin mówi ze najpierw upomnienie a później ban, ale ileż można upominać o to samo??? Gracze zgłaszają na "u@" nagminnie ten sam problem (DZISIAJ TEŻ TAK BYŁO) wszyscy grają, wszyscy regulamin czytają a dalej po dachach skaczecie, czy to inferno czy Santorini czy salon na eldorado, dla tego własnie ten ban, jeśli mam rację to proszę o podtrzymanie bana a jeśli chłopaki z ubt uznają że nie to proszę o UB.

• Lubię To! 5

image.png.fdee3f719414e9eb77f68ed7b0682807.png

Napisano (edytowane)

Nie mam problemu z banem, bo jest tylko na 3h.  Przeżyję. 

Boli mnie bardziej po prostu ludzkie upomnienie. Wiesz że nie jestem tam nowy, często gram, wystarczy po prostu powiedzieć: złaź z tekstur, to zejdę. Nie wiem, kicka dac najpierw jako upomnienie.

Naprawdę, gram sporo, ale też nie tak długo jak ty by wszystko wiedzieć. Jestem graczem, nie adminem, nie przechodzę przez problemy jakie ty codziennie masz. Mam inną perspektywę i nie potrafię czytać w głowie. 

Rozumiem że żmudne jest robienie cały czas to samo, upominanie, ale chyba to to jest moderator by pilnował porządku. 

Edytowane przez bordeux
  • Lubię To! 2
Napisano

@bordeux ja wszystko rozumiem, ale sam piszesz że czytasz regulamin itd. Wszyscy jesteście oczytani w regulaminie a problem zawsze występuje... wiesz ile miałem wiadomości na "u@" przez 2 rundy? Sam piszesz że wiesz co grozi za txt a mimo to robisz tak? Nie spamujmy tematu, są od tego inni ludzie którzy Twoją skargę rozpatrzą...

• Lubię To! 4

image.png.fdee3f719414e9eb77f68ed7b0682807.png

Napisano

@bordeux Niech to będzie dla Ciebie małą nauczką, żeby nie naśladować innych graczy. Ban zostaje.

• Lubię To! 5

12345.png.3955faf5bc9d22fea0b25c249318d6f5.png

spacer.png

Napisano
Info

Skarga zostaje odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

• Lubię To! 3

12345.png.3955faf5bc9d22fea0b25c249318d6f5.png

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania