jvkt Napisano wczoraj o 22:39 Napisano wczoraj o 22:39 Imię: Jacek Nick w grze: jvkt Wiek: 15 Link do GT: GameTracker.com : Player Page for jvkt Link do profilu STEAM: Społeczność Steam :: thejvkt Znajomość skali AMXX: 4/10 Doświadczenie: Byłem adminem kilkukrotnie, w tym jednym na serwerze Jailbreak Dlaczego Ty?: Chciałbym pełnić u was rolę Administratora serwera ponieważ podoba mi się na FFA, staram się utrzymywać dobrą relacje z graczami, jestem osobą spokojną oraz odpowiedzialną, można ze mną pożartować ale do pewnych granic które każde ma. Zależy mi na pełnieniu porządku na serwerze i pomóc chłopakom którzy pracują, i nie zawsze są. Jestem osobą dostępną 24/7 w godzinach nocnych jak i dziennych. Znam podstawowe komendy oraz myślę że sprawdziłbym się dobrze w pełnieniu tej funkcji ponieważ jestem sumienny, aktywny oraz cierpliwy. Potrafię się przyznać do błędu i wyciągnąć wnioski by być jeszcze lepszym. Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]:TAK Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: Jeśli zacznę płatne praktyki to jak najbardziej 1 Przetłumacz na Angielski
Bartas Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi