Sail Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 1. Twój Nick ; Sail | Nerwy w Konserwy 2. Nick gracza / admina ; Disorder 3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; de_aztec 4. Dowody ; Jak podać dowody na coś czego nie było 5. Data ; 21.08.2026 6. Opis sytuacji Gram dzisiaj i nagle dostaje bana xD Wczoraj zażartowałem że siedze na dc i podpowiadam. Ktoś tu jest nieźle odklejony. Wczoraj zażartowałem na mapie santorini że siedze na dc i podpowiadam i dzisiaj dostałem za to bana na 1 dzień nieźle. Na mapie wczoraj spędziłem kilka minut fajnie Edytowane 1 godzinę temu przez Sail
Disorder Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wrzuć POV z wczoraj z mapki de_santorini. Godz. Ok 21.00. Ja tam żadnego uśmieszku nie widziałam. 4 Przetłumacz na Angielski
Sail Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowane) hahhahah niezłe odklejenie masz widze. Emotka buźki jest wymagana że to żart ? Jakiś dowód masz na to że faktycznie podpowiadałem ? Czy tylko to że napisałem na czacie ? Edytowane 1 godzinę temu przez Sail
Disorder Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu Ja odklejona, tak? Kubik napisał wcześniej "ossal skąd info", a Ty mu odpowiedziałeś to, co na screenie widać. Padło jasne stwierdzenie, a regulamin jest jednakowy dla wszystkich.
Sail Napisano 51 minut temu Autor Napisano 51 minut temu (edytowane) To był żart was cisne bez dc na serwie a ty wynajdujesz byle powód żeby się tylko doczepić. Nie wiem z kim na dc miałbym niby siedzieć... Brak słów Idź sobie znajdź lepsze zajęcie Edytowane 50 minut temu przez Sail
Patryk Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu Jeśli prowadzicie jakąś dyskusję, to używajcie opcji edytuj i nie spamujcie. @ Sail wstaw demo, o które zostałeś poproszony 2 Przetłumacz na Angielski ↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎
Właściciel LOLSON Napisano 33 minuty temu WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 33 minuty temu @ Patryk zmien proszę bana na 7 dni za obrazę admina oraz nie stosowanie zasady normalnej, kulturalnej dyskusji. 2 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 33 minuty temu WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 33 minuty temu Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi