drakovskyy Napisano 14 Sierpnia Zasłużony Napisano 14 Sierpnia Imię: Mateusz Nick w grze: drakovskyy Wiek: 19 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/drakovskyy/193.33.177.157:27015/ Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/drakovskyy/ Znajomość skali AMXX: 9/10 Doświadczenie: Wydaje mi się, że moje doświadczenie jest naprawdę spore. Przemawia za tym nie tylko liczba serwerów, które tworzyłem w przeszłości, ale też moja ogólna kariera w grze związana z ich prowadzeniem. Działałem również z serwerem na tej sieci - niestety nie miał on okazji rozwinąć pełni swojego potencjału ze względu na moje prywatne problemy, które pojawiły się po pewnym czasie. Doświadczenie w roli administratora zdobyłem już wiele lat temu. Dlaczego Ty?: Jestem osobą dobrze znaną w społeczności - zarówno ze względu na pełnione przeze mnie wcześniej funkcje, jak i dzięki dobrym relacjom, które utrzymuję z innymi graczkami i graczami. Jestem przekonany, że osoby z administracji forum, z którymi miałem okazję współpracować, mogą potwierdzić moje duże zaangażowanie. Dowiodłem go nie tylko podczas pełnienia ról, ale również wielokrotnie wychodząc poza zakres moich podstawowych obowiązków. Cechuje mnie bogate doświadczenie oraz umiejętność polubownego rozwiązywania konfliktów. Wszelkie problemy dotyczące serwera lub nieodpowiedniego zachowania graczy zgłaszam wyższym rangom praktycznie natychmiast po ich wystąpieniu. Chciałbym dołożyć swoją cegiełkę do utrzymania ładu i porządku na serwerze. Widzę, że w ostatnim czasie sytuacja bywa wymagająca, a liczba aktywnych administratorów jest niewystarczająca. Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: Tak Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: Tak 3 1 2 Przetłumacz na Angielski ㅤ
Ada Napisano 14 Sierpnia Napisano 14 Sierpnia + Duże doświadczenie, + Aktywny gracz, + Dobra komunikacja z graczami, + Dostępność w godzinach kiedy jest mniej adminów, + Chęć pomocy w pilnowaniu porządku na serwerze, Jestem na TAK :) 2 1 Przetłumacz na Angielski
jvkt Napisano 14 Sierpnia Napisano 14 Sierpnia +Wiek +Doświadczenie +Pomocny człowiek +Chęci do pomocy serwera po przerwie Również jestem na Tak, powodzenia Mati 2 1 Przetłumacz na Angielski
error Napisano 14 Sierpnia Napisano 14 Sierpnia Same +, dodałbym, że jest aktywny w nocy, taki gość na tym stanowisku to skarb i 14 lat temu jak stawiałem pierwsze swoje serwery, takiego gościa brałbym w ciemno. Jestem na tak. 2 1 Przetłumacz na Angielski
DakOO. Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia Jestem na tak -aktywność (często go spotykam na serwerze ) -doświadczenie -dobry kontakt z graczami 1 2 Przetłumacz na Angielski
hi i am Terruś Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia Jestem na tak; -aktywność oraz pomoc całodobowa ( przyda się osoba, która jest do dyspozycji ) -szeroka wiedza techniczna-administracyjna -brak konfliktów -zgłasza graczy na u@/steam -jest z Nami już długi czas 1 2 Przetłumacz na Angielski
krze.mienn Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia Na Tak: +Aktywność +Doświadczenie +Dostępność w godzinach nocnych Myślę że można chłopakowi dać szansę chociaż na okres próbny ☺️ 1 2 Przetłumacz na Angielski
Właściciel LOLSON Napisano 15 Sierpnia WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 15 Sierpnia Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 3 3 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi