Adamosek Napisano 8 Lipca Napisano 8 Lipca Nick:Adamosek Data bana: nie pamientam Powód: chcałbym wrocic na forum Moderator/Administrator, który nadał/a bana:kuba Dlaczego zasługujesz na drugą szansę?: poprawiłem swoje zachowanie i przepraszam wszystkich , chcałem poposic o druga szanse
Adamosek Napisano 10 Lipca Autor Napisano 10 Lipca W dniu 8.07.2026 o 13:22, Adamosek napisał: Nick:Adamosek Data bana: nie pamientam Powód: chcałbym wrocic na forum Moderator/Administrator, który nadał/a bana: nie pamiętam Dlaczego zasługujesz na drugą szansę?: poprawiłem swoje zachowanie i przepraszam wszystkich , chcałem poposic o druga szanse
Właściciel LOLSON Napisano 11 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 11 Lipca Niestety Twoje zachowanie a dokładniej sprzedawanie czitów na naszych serwerach nie zasługuje na drugą szansę. Rozpowszechniając wspomagacze do CS'a przyczyniasz się niszczenia przyjemności z gry, a co za tym idze działasz na szkodę projektu. 5 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 11 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 11 Lipca Info Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi