jvkt Napisano 2 Lipca Napisano 2 Lipca Nick na serwerze: jvkt Wiek: 15 Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 4/10 Steam ID: STEAM_0:1:400058774 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Nie Dlaczego ty: Tak jak pisałem w poprzednich podaniach jestem osobą Dyscyplinarną konsekwentną do swojej posady, jestem osobą która szybko rozwiązuję spory oraz wyciąga jako pierwsza dłoń. Jestem osobą pomocną, jak ktoś jej potrzebuję odrazu jej udzielam, jestem aktywny cały dzień, czy to na Forum czy to na Discord więc jak ktoś ma jakiś problem to odrazu jestem do dyspozycji. Doświadczenie w posiadaniu funkcji administratora posiadam, nie jakieś zawyżone ale podstawy znam, posiadałem funkcję admina na 4 serwerach, w tym jeden strażnik JB. Chciałbym również wrócić do posiadania funkcji administratora na czym mi bardzo zależy, i pracuję swoim zachowaniem, również jestem osobą bezstronną gdzie takie cechy admin musi posiadać, Myślę że dacie mi szansę i was nie zawiodę. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 2/10 Link do GameTracker: GameTracker.com : Player Page for jvkt Kontakt: Steam,Discord,Forum 1 Przetłumacz na Angielski
Gość Napisano 2 Lipca Napisano 2 Lipca (edytowane) Jestem na nie - Składki każdy coś daje od siebie i nikt nie będzie za ciebie płacił i cię utrzymywać. - Podanie mnie nie przekonuje - Tylko wbijasz na wbicie Topki i dalej cie nie intresuje chwaliłeś się topka wbita i nara - GT - Zachowanie na serwerze afery robisz i nie tylko na serwerze i na forum też Edytowane 2 Lipca przez Pietrek90
ZjaranyZbychu Napisano 2 Lipca Napisano 2 Lipca Jestem na tak nie chcę mi się cytować co gdzie jak i po co plus dobry chłop nie wiem dajcie mu to bo bardzo dobry człowiek nie chcę mi się pisać plusów i minusów Jestem na tak 1 Przetłumacz na Angielski
71 cyferka Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Widzę że się starasz ale nie miło 2tyg od poprzedniego podania 🤝 wróć gdy będzie 2 tyg pełne 1 1 Przetłumacz na Angielski
71 cyferka Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi