Malutki7539 Napisano 28 Czerwca Napisano 28 Czerwca Nick na serwerze: Malutki Wiek: 27 Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6 Steam ID: STEAM_0:1:213201488 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: TAK Dlaczego ty: Po prostu chce wspomóc serwery . Jestem adminem na deathmatch , wczesniej na eliciecs bylem adminem i na fragarenie . Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5/6 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/malutki/54.38.134.2:27015/ - Wiem , że za krótko lecz chce wspomóc administrację. Kontakt: DC , Forum , Tel. Steam.
jvkt Napisano 28 Czerwca Napisano 28 Czerwca Jestem na Nie +wiek +amxx - rozpisanie podania, po prostu mnie zniechęca, za mało się rozpisałeś w dlaczego ty, musisz się trochę rozpisać - gt - jest to że nie widziałem cię na serwerze i nie mogę zobaczyć jak się zachowujesz itp. To tylko moje zdanie, nie obraź się !
71 cyferka Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca jestem na nie + wiek +amx - gt - podanie na szybko pisane, daj się pokazać ludziom na serwerze że grasz , a nie piszesz na szybko podanie a może już tak to nie działa Sorki ale nie obraź się i pograj troszeczke dłużej na serwerze
sQn. Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi