Mikii0000145 Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca 1. Mikii 2. Pizotto 3. mapa nie mamietam 4. BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 55 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 54 minut i 7 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mikii [AMXBans] Powod : ' OBRAZA ADMINISTRACJI WCZORAJ 20 : 50 ' 5.03.06.2026 6. Dostałem bana, bez żadnego ostrzeżenia, tym bardziej że nie używam micro, a choćbym kogokolwiek obraził to prosze o dowody 1 1 Przetłumacz na Angielski
Pizotto Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca wczoraj po południu (godziny nie pamiętam) walisz z respa na de_ak47 dostajesz ostrzezenie a pozniej bana na 5 minut, po chwili wracasz na serwa na mapie de_westwood i nabijasz się ze mnie że ban nie zadziałał, godzina 20:50 około, mapa de_kabul, piszesz na sayu do admina Disorder że ma głos jak by miał "scisnięte jaja" pytasz też czy "mutację przeszedł" kiedy dostałes ostrzeżenie uciekłeś z serwera, wróciłeś dzisiaj i dałem Ci na 3 godziny, coś jeszcze nie wiesz? wszystko po logach będzie sprawdzone także co pisałeś nie zginęło, dowody o które prosisz będą, na serwerze panuje kultura,administracja Ciebie nie obraża i dba o to aby inni gracze Cię nie obrażali, dostosuj się do zasad tam panujących a spokojnie sobie pogramy... 5 Przetłumacz na Angielski
Bartas Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca Po 1 - Skargę odrzucam, słuszny ban. Po 2 - Kolego leci perma za zmienne IP 3 Przetłumacz na Angielski
Bartas Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi