Sail Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1. Twój Nick ; Sail 2. Nick gracza / admina ; hi im Terus 3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; de_dust2 4. Dowody ; https://zippyshare.day/3AwpGxVtGGoGVJS/file 5. Data ; 24.05.2026 19:15 6. Opis sytuacji Kolejny ban w którym admin wchodzi na serwer daje bana za rzekome klatki. Ping 10-30 Admin wszedł tylko po to żeby dać mi bana i poszedł. Jest to ewidentnie jego problem względem mojej osoby. Skoro mam te klatki niech admin nagra jakieś demo na mnie bo ja klatek nie mam. Wargod dzisiaj nie styknął także trzeba banować za rzekome klatki.
Rado HS Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Masz Klatki Sail widziałem sam albo coś z łączem masz Ty widzisz normalnie Ping może być normalny ale masz klatki coś z netem luknij Sobie po ustawiaj popytaj jak jesteś na serwie czy Cie nie tnie czy coś chyba że masz coś odpalone i tak jest 👊 Demo masz z mapy w folderze jak już chyba wiesz gdzie 😎 Edytowane 2 godziny temu przez Rado HS
Sail Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Lepszej jakości nagrania nie dalo się zrobić ? i z TAB ile jest ping faktyczny ? Takie coś to mi by było wstyd wrzucić
hi i am Terruś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu megawrzuta.pl/icf38efb Chwilę przed banem. Każda runda to klatki z twojej strony. Dziś już dostałeś bana za klatki od Opiekuna Serwera i nadal z tym nic nie zrobiłeś. Co sądzisz o tych filmach? Jakość nagrania w 4K :) Zebyś nie marudził
Właściciel LOLSON Napisano 2 godziny temu WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 2 godziny temu Każdy widzi, że masz klatki. Dostosuj się do poleceń admina i ogarnij je, kolejne bezsensowne skargi będą od razu odrzucane. 4 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 2 godziny temu WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 2 godziny temu Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi