abcd. Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 1. Twój Nick; abcd. 2. Nick gracza / admina ; Pizotto 3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; inferno 4. Dowody ; Dema https://megawrzuta.pl/hpsfnu1s 5. Data ; 14.05 18:10 6. Opis sytuacji: 15:56 - 16:18 Zaczynamy, dla "beki" napisałem że adminy do gry specty, admin już się chyba zirytował bo zaczął mnie upominać ze spokojnie jest miejsce.. W miedzyczasie rzucił do mnie żebym się "odchudził" (tak panie adminie poczułem się urażony prosze o wyciągniecie konsekwencji, mamy grać na sztywno to tak grajmy..) -Tuscan 5:03 - 6:11 dużo czasu admin już prowokacyjnie o tym że cele mapy chwilę później po mojej reakcji "nie placz" admin zaczyna pokazywać ""Swoją władzę"". Odpowiedziałem "bokserki szersze załóż" admin odbiera to jako "obraze" i w dalszym ciągu próbuję pokazać swoją władzę, napisałem okej i koniec dyskusji -Inferno 13:35 zaczynamy najlepszy moment admin nakazuje mi zejść z lampy na midzie mówiąc że to są "txt".. moja reakcja była normalna zapytałem "od kiedy?" admin stanowczo stwierdził "zejdz z lampy, powiedziałem Ci" nerwy puściły kazałem adminowi spierdalać a Pan Admin z dużej litery dał mi bana na 7 dni "obraza" -Inferno Uważam że jesteśmy tak samo winni i jeżeli on daje mi bana na tydzień to mam nadzieje że za jego niewiedzę odnośnie znaczenia textur jego "służbowość" to nigdy nic dobrego.. Oraz za jego obrazę w moim kierunku że mam się odchudzić również zostaną wyciagnietę konsekwencje a ban zostanie skrócony..
misieK Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Oraz za jego obrazę w moim kierunku że mam się odchudzić również zostaną wyciagnietę konsekwencje a ban zostanie skrócony.. "Załóż szersze bokserki" to rzeczywiscie nie było obraźliwe XD Ja to bym ci zsumował wszysto i na miesiąc dał bana, masz szczęscie że trafiłeś na gościa z dobrym sercem. 1 1 Przetłumacz na Angielski
bloomy Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Witam, na tuscanie byłem i jakoś nie zauważyłem żebyś czuł sie zbytnio urażony. Po drugie admin wykonuję swoja pracę nie musisz mu zwracać uwagi kiedy ma używać swojej "władzy" do wypchnięcia graczy z spect a spect też służy do krótkiej przerwy. Widzę też że niebpodoba ci się ban. Tylko że w jego roli było zwrócenie ci uwagi a ty go bezpodstawne obraziłeś więc po co ta skarga 🤷♂️ 3 Przetłumacz na Angielski
abcd. Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, bloomy napisał: Witam, na tuscanie byłem i jakoś nie zauważyłem żebyś czuł sie zbytnio urażony. Po drugie admin wykonuję swoja pracę nie musisz mu zwracać uwagi kiedy ma używać swojej "władzy" do wypchnięcia graczy z spect a spect też służy do krótkiej przerwy. Widzę też że niebpodoba ci się ban. Tylko że w jego roli było zwrócenie ci uwagi a ty go bezpodstawne obraziłeś więc po co ta skarga 🤷♂️ Generalnie rzecz ujmując ja rozumiem o czym mowisz, ale po co szukać zbędnej napinki, tak samo po co on szuka zbędnej napinki, napisalem w żarcie zeby specty weszły do gry i wystarczy miec poprostu luz bo ja napisalem to z totalnym dystansem a nie z kijem.. a odnośnie tego skąd wiesz czy bylem urażony czy nie? Moze bolało mnie to w głębi serca i dopiero teraz o tym mowie? Trzeba brac odpowiedzialność za swoje słowa i czyny, a tak z ciekawości myslisz ze 7dni bana to adekwatny ban za czyn? Co sądzisz o brakuje kompetencji swojego kolegi odnośnie tak podstawowej rzeczy jak txt? I on również bezpodstawnie mnie obrazil żebym sie odchodził ;) 3 godziny temu, misieK napisał: Oraz za jego obrazę w moim kierunku że mam się odchudzić również zostaną wyciagnietę konsekwencje a ban zostanie skrócony.. "Załóż szersze bokserki" to rzeczywiscie nie było obraźliwe XD Ja to bym ci zsumował wszysto i na miesiąc dał bana, masz szczęscie że trafiłeś na gościa z dobrym sercem. Wydaje mi sie ze jest to zbędny komentarz do sytuacji.
Disorder Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Po pierwsze, zacząłeś pisać specty do gry, nie widziałam tam żadnych usmieszkow ani czegoś co sugerowałoby żartobliwy, jak to mówisz ton wypowiedzi. Admin tłumaczył Ci, że jest na tyle miejsc na serwerze, że nikt slotów nie blokuje. Grało nas tam może z 16 osób. Nie przytoczę dokładnie o co chodziło, ale chyba o te właśnie sloty ale SAM napisałeś że jesteś gruby, a admin nic Ci nie sugerował. To Ty napisałeś do admina żeby kupił sobie szersze bokserki, nie wiem do czego miało to być. I tak od Tuscana się zaczęło, a następna mapka to było Inferno. No i fakt, kilka razy upominał Cię o txt, trzeba było zejść a nie prowokować admina. Na końcu wyłapałem bana bo napisałeś do Pizotto, żeby banowal i spierdalał, więc Cię zbanował..... Myślałam że tu przychodzi się grać dla "funu" Wyłapałeś* 1 Przetłumacz na Angielski
Właściciel LOLSON Napisano 2 godziny temu WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 2 godziny temu L 05/09/2026 - 16:09:38 *DEAD* abcd.: ale Ty pizda jestes po katach tylko siedzisz L 05/13/2026 - 20:32:22 *DEAD* abcd.: kampia kurwy L 05/14/2026 - 17:52:17 *DEAD* abcd.: adminy specty do gry L 05/14/2026 - 17:52:35 *DEAD* abcd.: brakuje mi miejsca L 05/14/2026 - 17:52:42 abcd.: gruby jestem L 05/14/2026 - 18:01:22 abcd.: nie placz L 05/14/2026 - 18:01:36 abcd.: 40 sekund a on mi tu z placzem o celach L 05/14/2026 - 18:02:04 abcd.: bokserki szersze zaloz L 05/14/2026 - 18:09:58 abcd.: od kiedy? L 05/14/2026 - 18:10:05 abcd.: banuj L 05/14/2026 - 18:10:07 abcd.: i spierdalaj Dalej nie chce mi się już szukać co tam gadałeś jeszcze. Za grosz kultury, ale do płakania pierwszy Jak sytuacja się powtórzy to nie skończy się na tygodniowym banie, admini Was szanują i oczekują tego samego. Ban zostaje i spierdalam. 1 8 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 2 godziny temu WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 2 godziny temu Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi