skurwisin Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia Imię: Kordian Wiek: 28 Nick w grze: skurwisin Twój SID: STEAM_0:1:4802365 Doświadczenie: Wiele lat temu prowadziłem swoją sieć, oprócz tego jestem adminem na DD2 #2, więc doświadczenie dosyć spore Znajomość AMXX: 8/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/skurwisin/51.83.228.105:27015/ Sprawny mikrofon: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem?: Pracuje 4/4, więc 4 dni praktycznie nie gram, natomiast w pozostałe 4 jestem aktywny niemalże codziennie po dobre parę godzin, również w godzinach porannych czy przedpołudniowych. Zauważyłem, że właśnie w tych porach z reguły brakuje adminów i zdarza się, że gracze muszą pisać na czatboxie, ze jest potrzebny admin. Trochę godzin już przegrałem i parę osób mnie poznało :) Pieniężne wsparcie serwera: tak Patryk, Poniedziałek o 08:10 Zgłoś się do któregoś z opiekunów 1 Przetłumacz na Angielski
JOK3R Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6ONLY DD2 "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
real-88 Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia jestem na tak doświadczenie + amx + gt tez jest ok 1 Przetłumacz na Angielski
krzyssiu12 Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia Amx + Wiek + Doświadczenie + Bez problemowy gracz na serwerze + Jestem na TAK 1 Przetłumacz na Angielski
Nymerka Napisano Sobota o 22:26 Napisano Sobota o 22:26 + Nie sprawia problemów + rzeczywiście da się go ostatnio spotkać na serwerze + ma doświadczenie chociaż jedno mnie zastanawia - czy znajdzie się na pewno wystarczająco czasu, żeby adminować na dwóch serwerach jednocześnie, a nie być tylko adminem z doskoku. Może się uda :) Jestem na tak 1 Przetłumacz na Angielski
Ziemiakov Napisano Niedziela o 15:47 Napisano Niedziela o 15:47 Jestem na tak aktywny gracz doświadczenie 1 Przetłumacz na Angielski
andziapandzia Napisano wczoraj o 19:23 Moderator Napisano wczoraj o 19:23 Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi