elo elo 350 Posted January 18, 2023 Zasłużony Share Posted January 18, 2023 @wiktorekkox [P] Dlaczego tak bardzo doceniasz to, ze zostałeś adminem? [O] No bo jestem z najlepszą ekipą <3 [P] 3 twoje wady i 3 zalety [O] Wady; łatwo mnie wkurwić, no nie wiem, nie lubię mówić o sobie, a zalety, to na pewno, że mogę wyj3bać litra i dopiero się rozkręcam, pomocny chłopak ze mnie, no i się staram. [P] Ile masz centymetrów wzrostu? [O] A nie wiem, ze 170+ xD [P] Dlaczego się tak denerwujesz? [O] Bo taki ze mnie człowieczek śmieszny, którego łatwo wc00rvić [P] Dupa czy cyyce? [O] Cipa [P] Myślaleś kiedyś nad zmianą fryzury? [O] Normalnie, na pazdana [P] Na łyso czy bujna fryzura? [O] Moje piękne włoski zostaną na zawsze, no przez 20 lat jeszcze bo juz siwieje XD @LOLSON [P] Dlaczego tak szybko się poddajesz? [O] Ty tak sądzisz wariacie :DD [P] Dlaczego jesteś 2 największym płaczkiem na sieci? [O] Nie wiem, zapytaj @Gazik [P] Kiedy wyjdziesz z kałacha? [O] Jak wbijesz globala, albo sie spi3rdolisz do mojej rangi XDDDDDDD [P] Czym zajmujesz się na co dzień (bez picia)? [O] Piciem, no i pracą D: [P] Czemu napierdalasz po 20 snapów jednego dnia? [O] Tak wyszło XD @cukinia [P] Jakie masz cele w życiu? [O] Zaj3bać zgona na rok [P] Żałujesz czegoś? [O] Wszystkiego :D [P] Jakie leki bierzesz??? [O] nie wiem o co ci chodzi [P] Czemu cheatujesz? [O] No bo tak od małego robię, nikt się nie skapnął jeszcze XD [P] Jak dogadujesz się z administracją ODD2? [O] Zaebiście, właśnie przeze mnie jeden wyleciał xD [P] Czemu się katujesz i grasz w lola? [O] Uzależnienie xd [P] Jaki masz tatuaż i co on oznacza? [O] Twoją buzie, domyśl się.. [P] Dlaczego jestem lepsza w chowanego? [O] NIE JESTEŚ XDDDDDDDDDDD @Werdi [P] Hej, kiedy liga? [O] Hej, dzisiaj?!!!?!!??!??!?!?! no, tłumacz sięXD [P] Co powiesz na wycieczkę w kwietniu do Krk? XD [O] W sumie zależy kiedy, bo mam uro wtedy, można będzie D: [P] Ulubiona piosenka na ten moment? [O] Kukon - W aucie noc i 90 bpm, ogólnie Kukon>> no nie @nvy_05? [P] Najlepszy film jaki widziałeś? [O] Hmm, z Polskich to Jak zostałem gangsterem, gigakurwazajebisty polecam, a z zza granicznych to Baby driver <3 [P]Jaki serial polecasz? [O] Sexify, wednesday, kto zabił sarę?, Lupin, Arrow ale mi sie znudził po 2 sezonach XD, DOM Z PAPIERU>>>, Narcos, Wiedźmin, Słynne napady takie nawet, Peaky fucking Blinders, i coś tam co nie pamiętam :D [P] Kiedy fota? [O] Kiedyś XD [P] Dlaczego @cukinia się lepiej chowa? [O] Nie? [P] Czemu nie pilnujesz mi pleców w duszkach? [O] Eeee, no bo ten, dygam się XD [P] Masz jakąś fobie? [O] Phasmophobie Dzięki za pytania, do następnej edycji nominuję @cukiniaUwU Pozdrawiam @freezubo chcial XD 4 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts