yYy...MLeKoOo Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Imię:Rafał Wiek:27 Nick w grze: Johnypopierdolony Twój SID (SteamID): STEAM_0:1:640455036 Doświadczenie: Oj duże już kiedyś byłem u @ Kubaa. >> administratorem Znajomość AMXX [1-10]: 10 Link do GT/Tsarvar: https://tsarvar.com/pl/servers/counter-strike-1.6/51.83.228.105:27015 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): Pilnować porządku serwera pomagac w rozwijaniu serwera Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: TAK 3 Przetłumacz na Angielski
drakovskyy Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) [+] Wiek [+/-] AMXX, to nie tylko komendy. :) [-] Doświadczenie jest praktycznie nie opisane. [-] Strasznie marne GT. [-] Brak 3 minimalnych zdań. Edytowane 6 godzin temu przez drakovskyy
Wheelie Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Ogolnie to gówno wniosę swoją wypowiedzią bo prawie nie mam czasu na gre ale się wypowiem Wiek i amx na + ogolnie na + jesteś bo piszesz że masz mega doświadczenie, ale już mam mega bekę jak zostaniesz przeorany na timspiku za to amxx na poziomie 10 No ale masz to moje Tak, trzeba się jednak określić wypowiadając się pod podaniem
yYy...MLeKoOo Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu @Wheelie Akurat nawet w sercu serwera jestem w stanie popracować tak ci powiem jak technik prawie nie ocenia sie ludzi po okładce ;D Patryk, 6 godzin temu Panie amxx 10, nie wypowiadamy się pod swoim podaniem 1 Przetłumacz na Angielski
yYy...MLeKoOo Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, drakovskyy napisał: [+] Wiek [+/-] AMXX, to nie tylko komendy. :) [-] Doświadczenie jest praktycznie nie opisane. [-] Strasznie marne GT. [-] Brak 3 minimalnych zdań. Bedzie GT poprawione. Jak mam opisać doświadczenie umiem korzystać ze wszystkich prawie komend a nawet jestem w stanie w plikach serwera pracować :)
Patryk Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski ↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎
Rekomendowane odpowiedzi