Jellyfish. Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Imię: Paulina Wiek: 33 Nick w grze: Jellyfish. Twój SID (SteamID): STEAM_0:0:52926374 Doświadczenie: Kiedyś byłam opiekunem serwera na innej sieci. Myślę, że doświadczenie mam dosyć spore, choć miałam długą przerwę. Znajomość AMXX [1-10]: 3 Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/Jellyfish./51.83.228.105:27015/ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): Po długiej przerwie wróciłam do gry w cs'a. Spodobał mi się ten serwer i chciałabym pomóc w utrzymaniu porządku i kultury na serwerze. Adminowałam na innych sieciach, ale po sporej przerwie musiałabym sobie przypomnieć co i jak :) Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: Tak Patryk, 7 godzin temu Zgłoś się do @ andziapandzia lub @ Mr. Ambrozja i dogadaj szczegóły 2 2 Przetłumacz na Angielski
Vac Banned Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Widać Cię na serwerze Kultura na odpowiednim poziomie Wiek na plus Jedyne co mnie martwi to znajomość amx. Reasumując dałbym Ci swój głos na tak, ale amx do poprawy na już ;) 1 Przetłumacz na Angielski Płyta: Gigabyte B650 Eagle AX Procesor: AMD Ryzen 5 7600X Chłodzenie: DeepCool LS 720 SE White Grafika: MSI Ventus 3x RTX 5060 Ti 16GB Pamięci: Kingston Fury DDR5 2x16GB 5600MHz CL36 Dysk 1: Kingston 1TB m.2 Dysk 2: Patriot 512GB m.2 Dysk 3: Goodram 512GB SSD Dysk 4: Goodram 256GB SSD Dysk 5: Goodram 256GB SSD Dysk 6: Crucial 1TB m.2 Zasilacz: COOLER MASTER MWE V2 850W 80 Plus Gold ATX3.0 Biały Obudowa: Modecom Volcano Stellar 8F White Monitor: QD OLED AOC AGON PRO AG276QZD2 27" 280Hz 0.03ms Mysz/Klaw.: LOGITECH G Pro X TKL Rapid Biały + Logitech G Pro X Superlight 2 Wireless White Podkładka: Logitech G840 XL
krzyssiu12 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu + Wiek + kultura na serwie zawsze + doświadczenie - amx ( myślę że to kwestia czasu do szybkiego przypomnienia sobie) Jestem na Tak ( okres próbny) 1 Przetłumacz na Angielski
real-88 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu + kulturalna osóbka +doświadczenie - słabe gt ogólnie jestem na tak na okres próbny 1 Przetłumacz na Angielski
andziapandzia Napisano 4 godziny temu Moderator Napisano 4 godziny temu Podanie zaakceptowane. 1 Przetłumacz na Angielski
andziapandzia Napisano 4 godziny temu Moderator Napisano 4 godziny temu Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi