Nocontact Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Nazwa: Prośba o zmiane repertuaru muzycznego Opis: O ile lubie jak muzyka jest an serwerze to może warto zmienić na jakieś inne kawałeczki. Dajcie propozycje jak macie Admin pomożesz? Linki/zdjęcia: Ode mnie:
Właściciel LOLSON Napisano 16 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 16 Lutego @ Admin CS 1.6FFA „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Amnezja. Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego Akurat te repertuary są spoko,ale moglibyście dodać coś Hinola PW i Amstera. 1 Przetłumacz na Angielski
Karolina. Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego Mi jest to całkowicie obojętne, bo ja roundsoundy wyciszone mam od wielu lat. 1 Przetłumacz na Angielski
szakalaka Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego (edytowane) W sierpniu napisałem coś takiego: Cytat Proszę nie brać tego do siebie, gusta są różne, jednak muszę podzielić się tym, że z radością przyjąłem zmianę muzyki, jaka nastąpiła tydzień temu. Nie nacieszyłem się zbyt długo i znów roundsound brzmi, jakby średnia wieku na serwerze wynosiła 15 lat. Może jakieś głosowanie przed następnymi zmianami? I zdanie podtrzymuję, widząc na liście takich tuzów, jak Adrian Polak i Bungee. Edytowane 17 Lutego przez szakalaka 2 Przetłumacz na Angielski
Karolina. Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego Godzinę temu, szakalaka napisał: W sierpniu napisałem coś takiego: I zdanie podtrzymuję, widząc na liście takich tuzów, jak Adrian Polak i Bungee. Jak dobrze, że mam wyciszone
montrey Napisano 17 Lutego VIP Napisano 17 Lutego Też tak sądzę, część tej muzyki jest skierowana do 15 latków, a jednak na naszym serwerze średnia na serwerze to bliżej 30 lat niż 15
Właściciel LOLSON Napisano 18 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 18 Lutego Zapraszam do składania propozycji. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 18 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 18 Lutego Info Propozycja zostaje przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi