ESCALATE v2 Napisano wczoraj o 15:49 Napisano wczoraj o 15:49 Nick oskarżonego: Psycho Data i godzina zdarzenia: 12.02.2026 - 19:45:43 Opis sytuacji: Mega słabe zachowanie — piszczy przez mikrofon na cały serwer i jedzie po innych graczach. Później, jak napisałem „nie ruchana”, dostałem bana na jeden dzień. Niech ogarnie temat i przestanie drzeć się i wyzywać ludzi przez voice, bo to serio jest żenujące. Dowody/Świadkowie: cały serwer xd 2 Przetłumacz na Angielski
Patryk Napisano wczoraj o 16:20 Napisano wczoraj o 16:20 Wrzuć na megawrzute ostatni pov który Ci się nagrał, będzie w cstrike pod nazwą GF_ONLY_DD2_... i daj link edytując temat ↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎
Mr. Ambrozja Napisano wczoraj o 23:12 Napisano wczoraj o 23:12 Przejrzałem demko z HLTV w sumie je przesłuchałem i stwierdzam iż: 7 godzin temu, ESCALATE v2 napisał: piszczy przez mikrofon na cały serwer Wiesz ze na serwerze jest taka komenda jak /mute skoro ci to przeszkadzało bądź będzie przeszkadzać to polecam użyć tej komendy 7 godzin temu, ESCALATE v2 napisał: jedzie po innych graczach Żartuje z innym graczami ze tzw. "Stałej Ekipy" i nikt tam nikogo nie obrażał... Wszystko w granicach normy bez przesady nie miejmy "kija w dupie" 7 godzin temu, ESCALATE v2 napisał: Później, jak napisałem „nie ruchana”, dostałem bana na jeden dzień Nie można było się ugryźć w język prawda? Skoro ją to uraziło to miala prawo dać ci bana na 1 dzień a nawet na dłużej bo wydaję mi się ze do kobiet powinniśmy mieć "odrobinę szacunku" 7 godzin temu, ESCALATE v2 napisał: Dowody/Świadkowie: cały serwer xd Takie dowody to kiedyś na mafie pruszkowską sypali ale nie potrafili nic udowodnić... Do czasu :) Odrzucam następnym razem proszę odegrać lepszą rolę prokuratora Artura Łaty 2 1 1 2 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano wczoraj o 23:12 Napisano wczoraj o 23:12 Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi