lejtekole. Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Imię: Mikołaj Wiek: 30 Nick w grze: lejtekole. Twój SID (SteamID):STEAM_0:0:443335591 Doświadczenie: doświadecznie dość spore byłem adminem na ffa zrezygnowałem bo nie zgadzałem się z niektórymi adminami i polityką działania serwera Znajomość AMXX [1-10]: myślę 8/10 Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/lejtekole./51.83.228.105:27015/ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): chcę spróbować na only dd2, byłem adminem na ffa i myślę, że admin się przyda przy takiej ilości graczy na serwerze. Dużo osob rezygnuje i może akurat wam się przydam :) Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: pewnie :)
Woelgo123 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Zawsze dba o kulturę i zasady panujące na serwie. +++ 1 Przetłumacz na Angielski
promazyna. Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jestem na tak, współpracowałam z Mikołajem + doświadczenie +/- GT + kultura na wysokim poziomie 1 1 1 Przetłumacz na Angielski
duszek okruszek Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) dla mnie troche hipokryzja XD (zrezygnowałem bo nie dogadywałem sie z administracja) masz od tego wyższe rangi żeby załatwić sprawy i plus taki składnie podania na inny serwer . jedyny komentarz jak przychodzi na myśl to (XDD) Ps za te teksty to bym sie na twoim miejscu nie starał o admina XD @ lejtekole. i prosze nie pogrążaj się Edytowane 4 godziny temu przez duszek okruszek 2 1 1 1 Przetłumacz na Angielski
lejtekole. Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu akurat Tobie się nie musze tłumaczyć z niczego :) podjąłem taką decyzję mam do tego pełne prawo i Twój komentarz (XDD) jest na poziomie klasy podstawowej więc zbędny. 2 1 Przetłumacz na Angielski
PoYeB Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jestem na NIE - Kultura, bym się kłócił, bo jeszcze stary mi do wanny wejdzie. kto wie ten wie - GT 1 2 1 1 Przetłumacz na Angielski .
lejtekole. Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Wyciągasz zdjęcia z skarg? Pewnie masz dużo czasu w tej szkole :) Te wiadomości były wyciągnięte z kontekstu, ale cóż xd andziapandzia, 4 godziny temu Następnym razem użyj opcji „edytuj” gdy chcesz coś dodać. Proszę również o zachowanie kultury wypowiedzi. Upomnienie słowne. 1 Przetłumacz na Angielski
Akukuuu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu -gt -kultura w drzwiach zostawiona jak się nie zgadzasz z polityką ffa i adminami to może czas spróbować się dogadać a nie wyjść na osobe konfliktową Na NIE 2 Przetłumacz na Angielski
lejtekole. Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Kultura czasem jest taka jak ludzie zasługują :) a co do mojej konfliktowości raczej osobą konfliktową nie jestem :)
Vac Banned Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jestem na NIE. - Słabe GT - Kultura... a raczej jej brak - nie umiesz przyjąć krytyki na swój temat nawet w tym podaniu co może na przyszłość przełożyć się na Twoje adminowanie.... 1 1 1 Przetłumacz na Angielski Płyta: Gigabyte B650 Eagle AX Procesor: AMD Ryzen 5 7600X Chłodzenie: DeepCool LS 720 SE White Grafika: MSI Ventus 3x RTX 5060 Ti 16GB Pamięci: Kingston Fury DDR5 2x16GB 5600MHz CL36 Dysk 1: Kingston 1TB m.2 Dysk 2: Patriot 512GB m.2 Dysk 3: Goodram 512GB SSD Dysk 4: Goodram 256GB SSD Dysk 5: Goodram 256GB SSD Dysk 6: Crucial 1TB m.2 Zasilacz: COOLER MASTER MWE V2 850W 80 Plus Gold ATX3.0 Biały Obudowa: Modecom Volcano Stellar 8F White Monitor: Iiyama 34" GCB3486WQSCP 240Hz 0.5ms Mysz/Klaw.: LOGITECH G Pro X TKL Rapid Biały + Logitech G Pro X Superlight 2 Wireless White Podkładka: Logitech G840 XL
XeJanQ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu - GT szału nie robi - Brak kultury osobistej, może na FFa takie zachowanie i wywody do innych graczy było okej ale nie tutaj. - nie umiesz wziąć na klatę krytyki - Nie dogadywałeś się z adminami? Może to błąd tkwił w tobie nie w innych widać po Twojej kulturze. Reasumując: NIE! 1 1 Przetłumacz na Angielski
krzyssiu12 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu GT- Kultura po wypowiedziach w tym poście tez na - (swoja droga zbędne są te twoje odpowiedzi w tym poście) Samo krytyka to jest coś nad czym bym radził popracować NIE
Mr. Ambrozja Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, lejtekole. napisał: Kultura czasem jest taka jak ludzie zasługują :) a co do mojej konfliktowości raczej osobą konfliktową nie jestem :) Ale my wymagamy Adminów z kulturą którzy świecą przykładem a nie dissują się i wchodzą w potyczkę słowną z graczami GT podobne jak na dworze... Na razie na minusie... Daj się poznać i zapraszamy za jakiś czas 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi