Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Imię: Mikołaj
Nick w grze: lejtekole.
Twój SID (SteamID):STEAM_0:0:443335591 
Doświadczenie: doświadecznie dość spore byłem adminem na ffa zrezygnowałem bo nie zgadzałem się z niektórymi adminami i polityką działania serwera
Znajomość AMXX [1-10]: myślę 8/10
Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/lejtekole./51.83.228.105:27015/
Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: tak
Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): chcę spróbować na only dd2, byłem adminem na ffa i myślę, że admin się przyda przy takiej ilości graczy na serwerze. Dużo osob rezygnuje i może akurat wam się przydam :)
Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: pewnie :)
Napisano

Zawsze dba o kulturę i zasady panujące na serwie. +++

• Lubię To! 1
Napisano

Jestem na tak, współpracowałam z Mikołajem :D

+ doświadczenie

+/- GT

+ kultura na wysokim poziomie

• Lubię To! 1
  • Haha 1
  • XD 1

promazynasygna(2).png.e23fe55f18dbf1d14a63c2fdc0f0906f.png

Napisano (edytowane)

dla mnie troche hipokryzja XD (zrezygnowałem bo nie dogadywałem sie z administracja) masz od tego wyższe rangi żeby załatwić sprawy i plus taki składnie podania  na inny serwer .

jedyny komentarz jak przychodzi na myśl to (XDD) 

Ps za te teksty to bym sie na twoim miejscu nie starał o admina XD 

image.thumb.png.8f220ec1edd9d72c1e2ff5922f738c2e.png

image.png.730dc6f80529425378224e3ce7214418.png

@ lejtekole. i prosze nie pogrążaj się 

Edytowane przez duszek okruszek
  • Lubię To! 2
  • Super! 1
  • Haha 1
  • Wrrr 1

Ghosti_signature_600x200.png

Napisano

akurat Tobie się nie musze tłumaczyć  z niczego :) podjąłem taką decyzję mam do tego pełne prawo i Twój komentarz (XDD) jest na poziomie klasy podstawowej więc zbędny.

• Haha 2
  • XD 1
Napisano

Jestem na NIE  

- Kultura, bym się kłócił, bo jeszcze stary mi do wanny wejdzie. kto wie ten wie :classic_happy:

- GT

• Lubię To! 1
  • Super! 2
  • Wrrr 1
  • XD 1

.

Napisano

Wyciągasz zdjęcia z skarg? Pewnie masz dużo czasu w tej szkole :) Te wiadomości były wyciągnięte z kontekstu, ale cóż xd

andziapandzia,

Następnym razem użyj opcji „edytuj” gdy chcesz coś dodać. Proszę również o zachowanie kultury wypowiedzi. 
Upomnienie słowne. 

• XD 1
Napisano

-gt

-kultura w drzwiach zostawiona

jak się nie zgadzasz z polityką ffa i adminami to może czas spróbować się dogadać a nie wyjść na osobe konfliktową

Na NIE

• Super! 2
Napisano

Kultura czasem jest taka jak ludzie zasługują :)

a co do mojej konfliktowości raczej osobą konfliktową nie jestem :)

Napisano

Jestem na NIE.

- Słabe GT

- Kultura... a raczej jej brak

- nie umiesz przyjąć krytyki na swój temat nawet w tym podaniu co może na przyszłość przełożyć się na Twoje adminowanie....

• Lubię To! 1
  • Super! 1
  • XD 1

Płyta: Gigabyte B650 Eagle AX Procesor: AMD Ryzen 5 7600X Chłodzenie: DeepCool LS 720 SE White Grafika: MSI Ventus 3x  RTX 5060 Ti 16GB Pamięci: Kingston Fury DDR5 2x16GB 5600MHz CL36 Dysk 1: Kingston 1TB m.2 Dysk 2: Patriot 512GB m.2 Dysk 3: Goodram 512GB SSD Dysk 4: Goodram 256GB SSD Dysk 5: Goodram 256GB SSD
Dysk 6: Crucial 1TB m.2 Zasilacz: COOLER MASTER MWE V2 850W 80 Plus Gold ATX3.0 Biały Obudowa: Modecom Volcano Stellar 8F White
Monitor: Iiyama 34" GCB3486WQSCP 240Hz 0.5ms Mysz/Klaw.: LOGITECH G Pro X TKL Rapid Biały + Logitech G Pro X Superlight 2 Wireless White
Podkładka: Logitech G840 XL

Napisano

- GT szału nie robi 

- Brak kultury osobistej, może na FFa takie zachowanie i wywody do innych graczy było okej ale nie tutaj. 

- nie umiesz wziąć na klatę krytyki

- Nie dogadywałeś się z adminami? Może to błąd tkwił w tobie nie w innych widać po Twojej kulturze.

Reasumując: NIE! 

• Lubię To! 1
  • XD 1

IMG_0079.png

Napisano

Jestem na nie

zerowe gt 

brak kultury

Napisano

GT- 

Kultura po wypowiedziach w tym poście tez na - (swoja droga zbędne są te twoje odpowiedzi w tym poście) 

Samo krytyka to jest coś nad czym bym radził popracować 

NIE 

Napisano
1 godzinę temu, lejtekole. napisał:

Kultura czasem jest taka jak ludzie zasługują :)

a co do mojej konfliktowości raczej osobą konfliktową nie jestem :)

Ale my wymagamy Adminów z kulturą którzy świecą przykładem a nie dissują się i wchodzą w potyczkę słowną z graczami

GT podobne jak na dworze... Na razie na minusie... Daj się poznać i zapraszamy za jakiś czas

• Super! 1

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Napisano
Info

Podanie zostaje odrzucone.

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

image.gif.fc4b3b92f2ebd4418c33966124356a5d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania