Pizotto Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia 1. Pizotto 2. Gringo 3. De_westwood 4. Gracza "wiecu" potwierdzi. 5. 16.01 6. Admina "gringo" obraża gracza wiecu i wyzywa go od "cweli" za to ze zmienia teamy ( w regulaminie nie ma zakazu tego) kiedy ja obstaje za wiecem grozi mi banem, później jest głosowanie na mapę i namawia graczy żeby głosowali na rats, przeklnąłem do mikro na temat mapy i dostałem bana na 1 dzień. Powod bana "kultura" to jak jest? Admin wyzywa innego gracza i jest ok a za przekleństwo ban na 24h?gość chyba nie trzyma ciśnienia i proponowałbym dzieciom funkcji admina nie powierzać. 2 Przetłumacz na Angielski
Wiecu Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia (edytowane) Tak coś tam słyszałem jak gringo mówił przez mikro (nieładnie) :( http://899376.node27.pukawka.pl/hltv-2601161648-de_westwood_winter-1768578480-1768579680.zip Demko: 18:30 Gringo Powiedzial " Ratsa ku**a" Pizzotto odpowiedzial "Tylko nie ratsa" i za to dostal bana na 1 dzien ? powaznie ? Gringo mogles mu wczesniej dac bana za przekleństwa ale tego nie zrobiles a Pizotto potem sie nie odzywal az do momentu vote mapy A i jeszcze jak mnie sprawdzales to spoko bo nawet nie wiedzialem ze masz admina xD pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia przez Wiecu 1 Przetłumacz na Angielski
Gringo Napisano 16 Stycznia VIP Napisano 16 Stycznia Wszystko będzie sprawdzone i wyjaśnione pamiętajcie że każdy kij ma dwa końce 1 Przetłumacz na Angielski
Właściciel LOLSON Napisano 16 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 16 Stycznia W logach nie widzę nic na temat obrażania ze strony admina @ Gringo . @ Pizotto jeżeli to możliwe wstaw pov z tej mapy tam powinnen sie nagrywać voice chat, wtedy o ile sytuacja faktycznie miała miejsce będziemy mogli wyciągnąć konsekwencje. Brak dowodów na to, że @ Gringo użył C worda w kierunku graczy. Ban dla Pizzoto nadany zgodnie z taryfikatorem. Kolejne skargi proszę popierać sensowynymi dowodami w postaci ss'ów bądź demek. 2 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 17 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 17 Stycznia Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi