Skocz do zawartości
✦ CENTRUM GAMEFUTURE ✦ ×
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×
★ SZCZĘŚLIWY NUMEREK VOL.2! ★ ×
★ SERWERY COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE WRACAJĄ NA GAMEFUTURE! ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Twój Nick ; iRoX

2. Nick gracza / admina ; Nie wiem

3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; train winter

4. Dowody ; https://streamable.com/zfth4d  - z jakiegoś powodu nagranie zepsute, ucieło połowe ekranu (możliwe że przez rozdzielczość), ale na potrzeby skargi wystarczy że słychać voice i chat + screen

5. Data ; 08.01.2026 godzina ~20:45

6. Opis sytuacji ;  Po przegraniu 2-3 rund od wejścia na serwer, podczas aktywnej rundy zostaję uśmiercony a następnie dostaje kick z powodem 'Kultura', gdzie ani razu odkąd gram na serwerze nie użyłem voice chatu (brak mikrofonu) i praktycznie też nic nie piszę na zwykłym chacie (co możecie zweryfikować w logach). Piszę te skargę bo nawet jeśli był ten kick nadany przez pomyłkę, to na przestrzeni ostatnich paru dni jak gram na serwerze to bywają one dość często, raz zostaję wyrzucony z serwera z powodem 'cele mapy' mimo że zginąłem w pierwszych 30 sekundach rundy (jako tt), a innym razem dostaję bana czasowego ledwo po wejściu na serwer i wybraniu teamu (brak powodu w konsoli). Więc jeśli chodzi o kulturę to szanujmy siebie i swój czas, jeśli chcieliście po prostu zrobić slota koledze by wszedł na serwer, to wystarczyło to napisać w powodzie i bym zrozumiał. Miłego wieczoru

image (8).webp

• Haha 1
  • XD 2
Napisano

4. Gracz może złożyć skarge na admina,  skargi z kick lub ban 5 minut są odrzucane. Składając skarge na admina trzeba zastosować się do wzoru. 
skarga zostaje odrzucona 

• Lubię To! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano
Info

Skarga zostaje odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania