iRoX Napisano 8 Stycznia Napisano 8 Stycznia 1. Twój Nick ; iRoX 2. Nick gracza / admina ; Nie wiem 3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; train winter 4. Dowody ; https://streamable.com/zfth4d - z jakiegoś powodu nagranie zepsute, ucieło połowe ekranu (możliwe że przez rozdzielczość), ale na potrzeby skargi wystarczy że słychać voice i chat + screen 5. Data ; 08.01.2026 godzina ~20:45 6. Opis sytuacji ; Po przegraniu 2-3 rund od wejścia na serwer, podczas aktywnej rundy zostaję uśmiercony a następnie dostaje kick z powodem 'Kultura', gdzie ani razu odkąd gram na serwerze nie użyłem voice chatu (brak mikrofonu) i praktycznie też nic nie piszę na zwykłym chacie (co możecie zweryfikować w logach). Piszę te skargę bo nawet jeśli był ten kick nadany przez pomyłkę, to na przestrzeni ostatnich paru dni jak gram na serwerze to bywają one dość często, raz zostaję wyrzucony z serwera z powodem 'cele mapy' mimo że zginąłem w pierwszych 30 sekundach rundy (jako tt), a innym razem dostaję bana czasowego ledwo po wejściu na serwer i wybraniu teamu (brak powodu w konsoli). Więc jeśli chodzi o kulturę to szanujmy siebie i swój czas, jeśli chcieliście po prostu zrobić slota koledze by wszedł na serwer, to wystarczyło to napisać w powodzie i bym zrozumiał. Miłego wieczoru 1 2 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia 4. Gracz może złożyć skarge na admina, skargi z kick lub ban 5 minut są odrzucane. Składając skarge na admina trzeba zastosować się do wzoru. skarga zostaje odrzucona 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi